Setari Cookie-uri

Distractia primaverii: Cu prietenii la picnic

Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din cosul de picnic

Parcurile au inceput sa inverzeasca, soarele straluceste din ce in ce mai tare iar copacii inmuguriti te invita sa te tolanesti sub ei. Ia-ti cu tine cei mai buni prieteni si profita din plin de vremea minunata de primavara. E drept ca s-a lasat cam mult asteptata in acest an dar lucrurile bune vin doar catre cei indelung rabdatori.

Primul accesoriu pe care trebuie sa il iei cu tine este o patura. Stiu ca e tentat sa te intinzi direct pe iarba insa pamantul e inca rece si ai nevoie de ceva care sa protejeze. Patura ALPKLOCKA (pret 129 lei, dimensiuni 180/120 cm) se spala rapid in masina, cu apa calduta si nu necesita calcare.

O alta varianta la indemana este patura din poliester. Aceasta are dimensiunile 170/130 cm si costa 19, 99 lei.

Daca ai prieteni mai comozi din fire si daca mai ai loc in portbagaj, poti arunca si cateva perne moi ( pret 12, 99 lei, dimensiuni 50/50 cm) ca sa te bucuri de tot confortul de acasa chiar si in aer liber.

Citește și:

Chiar daca e inca primavara, soarele poate avea efecte nocive asupra pielii tale. Protejeaza-te pe tine si pe cei dragi cu un parasolar (pret 84, 98 lei) usor de transportat si instalat. Acesta are si o baza pentru stabilitate asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca o sa alergi dupa umbrela mai tare decat dupa minge.

Unul dintre punctele de atractie ale picnicului va fi, bineinteles, mancarea.

Daca nu e transportata corespunzator, aceasta se va sfarama sau se va imprastia peste tot si nu va mai arata deloc apetisant. Pentru orice eventualitate, evita sa iei cu tine inghetata, prajituri foarte insiropate sau cu prea multa crema.

Acestea se altereaza mai usor, sunt dificil de mancat si pot atrage tot felul de oaspeti nedoriti cu antene care pisca si strica tot farmecul zilei. Ca sa poti trece peste accidentele neplacute, pune in cos cateva servetele de hartie (pret 4, 99 lei/30 bucati) si un prosop de bucatarie.(pret 19, 99 lei/2 buc).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.