Setari Cookie-uri

Primavara in casa ta

5 idei ieftine pentru un decor de vis

Primavara in casa ta
5 idei ieftine pentru un decor de vis

Cand vine primavara, parca nimeni nu mai are stare. Nu degeaba erau comparati oamenii in cartile de citire din generala cu albinele harnice. Suflul proaspat indeamna pe toata lumea sa aduca imbunatatiri locuintei sau macar sa schimbe cateva ceva prin casa. De cele mai multe ori, operatiunea de redecorare poate implica niste costuri prea mari pentru buget insa acest lucru poate fi evitat cu usurinta daca iti alegi cu grija nu mai mult de 5 accesorii ieftine si de efect, in culori calde.

1. Perdele

Geamurile fara perdele care sa le infrumuseteze si sa-ti protejeze intimitatea dau senzatia de goliciune. Un set de perdele bine ales poate da o nota de culoare casei si cu siguranta, personalizeaza camera.
Setul de perdele (pret 89, 99 lei) accesorizat cu cordoane intr-o nuanta vesela de verde vor schimba cu siguranta intreg aspectul camerei de zi sau chiar al dormitorului.

Citește și:

Cele doua perdele sunt confectionate din bumbac si sunt prevazute cu o banda termoadeviza. Aceasta face mai usoara ajustarea perdelei pana la lungimea dorita ca sa nu fii nevoita sa o scurtezi cu foarfeca.



Daca iti doresti ceva mai clasic in stilul dulce si feminin al Annei de la Green Gables poti alege perdelele cu imprimeuri florale. Acestea vin in doua variante. Cele cu flori albastre costa 179 lei iar setul de perdele cu trandafiri delicati nu trec de 219 lei.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.