Setari Cookie-uri

Iesi din casa: 5 motive pentru a petrece mai mult timp afara

Sarbatoreste vara in aer liber!

Timpul petrecut in afara locuintei are cu siguranta mai multe efecte benefice asupra sanatatii tale decat credeai. Cei mai multi dintre noi sunt deja cu gandul la plaja , altii sunt adeptii picnicurilor. Profita de vremea frumoasa de afara si petrece mai mult timp la soare alaturi de prieteni sau de partenerul tau.

Iata care sunt principalele avantaje:

Vitamina D este cunoscuta ca fiind “vitamina soarelui” deoarece organismul nostru o produce doar in prezenta acestuia.. Atunci cand stai mai mult timp afara, in bataia soarelui, ficatul si rinichii intra intr-un proces benefic, fiind stimulata astfel productia vitaminei D. Potrivit studiilor, aceasta are un rol major in protejarea organismului impotriva numeroaselor boli, de la cancer si osteoporoza, pana la depresie sau atacuri de cord.

Ca sa intampini cum se cuvine vara, strange gasca pentru o iesire in aer liber. Nu trebuie sa te pregatesti ca pentru o plecare la munte. Ai nevoie doar de o patura (pret 12, 99 lei) pe care sa o intinzi pe iarba. Daca totusi ai de gand sa petreci o zi intreaga afara, e musai sa ai in geanta (pret 59, 99 lei) o crema cu factor de protectie impotriva razelor nocive ale soarelui.

Citește și:

Nu ignora sfaturile specialistilor! Oricat de mult ti-ar placea sa capeti o culoare ciocolatie, expunerea la soare poate duce la arsuri si creste exponential riscul aparitiei cancerului de piele. Fii precauta si include in “trusa” ta de plaja si un parasolar (pret 249 lei). Daca sunteti mai multi, asigura-te ca incap toti la umbra.

Pentru o reuniune de gasca, invita cativa prieteni apropiati in intimitatea …balconului tau. Insa daca vrei sa tii mini-petrecerea departe de ochii vecinilor, instaleaza un parasolar special pentru balcon (pret 69, 99 lei). Nu doar ca te protejeaza de privirile indiscrete, dar filtreaza razele soarelui si impiedica producerea de accidente din cauza vantului.

Un alt motiv pentru care sa iesi mai mult afara este compania placuta a piticilor din familie. Chiar daca sunt ai tai sau pur si simplu verisori, nepotei, fratiori sau surioare, cateva ore de joaca alaturi de cei mici sunt o adevarata incantare. In plus, dupa ce alergi dupa ei prin parc, vei dormi cu siguranta mult mai bine.

Citește și:

Cea mai simpla metoda pentru a atrage atentia unui copil este un leagan (pret 179 lei). Poate fi folosit si in interior, in zilele mohorate. Ca sa il prinzi mai usor, foloseste carligele speciale pentru balansoare (pret 9, 99 lei).

Pentru cei mai mici dintre ei, poti pune in curte sau pe balcon un balansoar rosu (pret 34, 99 lei).

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.