Setari Cookie-uri

Video: O fetita de 12 ani s-a casatorit cu un barbat de 37 de ani. Motivul te va lasa masca

Aceasta fetita a facut un gest pe care nimeni nu il va uita.

Thea are 12 ani; este la scoala, in clasa a 7-a, in Norvegia si adora sa faca echitatie si sa asculte melodiile trupei ei preferate, One Direction.

Potrivit blogului sau, fetita se casatoreste cu un barbat de 37 de ani. Nunta este pregatita in cele mai mici detalii, iar mirele abia asteapta ca Thea sa ii fie sotie.

*Nunta nu este reala - Thea si mirele joaca un rol intr-o campanie de marketing virala, care vizeaza cresterea gradului de constientizare cu privire la casatoriile fortate de fete minore din intreaga lume.

"Vrem sa aratam cat de oribila este <<practica>> de a casatori copii si sa punem asta intr-un context care este familiar si normal, asociat cu dragostea, fericirea si speranta viitorului. Foarte multe fete viseaza la ziua nuntii lor, iar aceasta zi este vazuta, de cele mai multe ori, ca cea mai fericita zi din viata unei femei. Dar, pentru 39.000 de fete care sunt casatorite in fiecare zi, ziua nuntii lor este cea mai urata zi din viata." - a declarat Olaf Thommessen, directorul national al Plan Norway.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.