Setari Cookie-uri

Imi iubesc sotul, dar VREAU sa il insel

Nu criticati inainte de a imi citi povestea. Este foarte important sa aflati ce este in sufletul meu.

Sunt una dintre putinele femei norocoase. M-am casatorit cu sufletul meu pereche.

Cand l-am vazut pe N pentru prima data, inima mi-a ajuns in gat, iar stomacul a cazut asa de repede incat m-am speriat. Asta inseamna “dragoste la prima vedere”. Eram captivata, uimita si complet atrasa de el.

Ne-am intalnit in timpul unui atelier de dezvoltare personala. El era asistent, eu eram participanta. Mi-am regasit drumul in viata dupa ce timp de doi ani am avut o problema care mi-a devastat sufletul. Am invatat sa practic sinceritatea, chiar si atunci cand nu voiam sa fac asta.

Secretele te imbolnavesc” – mi-a spus mentorul meu. Nu am vrut sa fiu din nou “bolnava”, asa ca mi-am calcat pe mandrie si am mers la N sa ii spun ca ma simt atrasa de el.

Nu aveam absolut nimic pregatit, imi doream doar sa ma simt mai bine.

Citește și:

Cumva, aceasta sinceritate a mea a functionat; dragostea s-a instalat treptat. Dupa patru ani de la acea discutie, am iesit la o intalnire. Noua ani mai tarziu, ne-am casatorit.

Angajamentul meu pentru sinceritate consta in faptul ca spun secretele si gandurile care ar putea interveni intre mine si persoanele iubite.

Astazi, secretul meu este acesta: Imi iubesc sotul, insa uneori vreau sa insel.

Recent, in timp ce plimbam cainele, l-am intalnit pe R. Cumva… ne-am conectat. Conversatia a fost foarte lejera, cuvintele au venit de la sine, am impartasit glume cu catei… am mers acasa putin incantata, cu zambetul pe buze. M-am intrebat: “Imi place de el?” Raspunsul a fost scurt: “Nu”. Nu eram atrasa fizic de el.

Da, eram fericita cand ne intalneam din intamplare. Am zabovit mai mult decat era normal. El parea sa aiba probleme, se simtea dezamagit de toti cei din jurul lui si nu mai avea incredere in nimeni. Nu, nu eram atrasa de el.

Citește și:

Apoi, intr-o zi, am petrecut doua ore impreuna. Seara era frumoasa, insa putin racoroasa. Sunt friguroasa de fel si, de obicei, as fi mers acasa, dar de data asta n-am facut-o. Pur si simplu… am stat. Am vorbit, am glumit, am ras.

Un alt barbat cu catel a trecut pe langa noi si ne-a intrebat daca suntem casatoriti. Un beculet s-a aprins in mintea mea. Atunci m-am gandit la N… am inceput sa ma simt vinovata. Acesta devenise un secret.

Pe parcursul urmatoarelor zile, eram obsedata de K, gandindu-ma cand il voi mai vedea. Eram confuza – Nu eram atrasa de el fizic, insa in capul meu aparea ideea ca imi place de el.

Iata ce nu vreau sa stie N: am inceput sa o plimb pe Molly pe langa casa lui, sperand ca “din intamplare” sa dau peste el. Din “coincidenta”, plimbam cainele in aceeasi perioada in care si el il plimba pe al lui: 6 seara. Ma simteam dezamagita de fiecare data cand nu il vedeam.

Citește și:

De asemenea, eram speriata… Sa trec la etapa urmatoare parea atat de… usor. Atat de aproape. Stiam ca pot ridica miza doar cu putin si imediat ma pierdeam in ape adanci si furtunoase.

M-am speriat gandindu-ma ca foamea mea pentru un fior ieftin avea puterea sa umbreasca juramintele pe care le-am facut pe 16 martie 2012. O parte din mine spunea ca este gresit ce vreau sa fac. O alta parte vroia sa trisez, alimentand aceasta obsesie.

Ce se intampla in casatoria mea incat sa imi doresc sa calc stramb?

Lucruri marunte… Era nevoie de o conversatie curajoasa.

Ce se intampla cu mine incat sa imi doresc sa calc stramb? Ah… aici este problema.

Imi era teama de dragoste. Ce a condus la aceasta atractie a fost vocea din capul meu, care imi spunea ca dragostea este periculoasa. Ca, daca incercam sa ma concentrez doar pe relatia cu sotul meu, el ma devora, ma distrugea. Nu mai exista niciun “eu”, eram doar “noi”. Exact ca atunci cand eram mica si alcoolismul mamei mele a inecat intreaga familie.

Citește și:

Ce a condus la aceasta atractie a fost posibilitatea de a fi iubita de la inceput.

Ce a condus la aceasta atractie a fost o parte din subconstientul meu, transmis prin generatii de femei din familia mea, care incerca sa imi saboteze fericirea si sa imi distruga iubirea. Eu sunt una dintre femeile norocoase, sunt casatorita cu sufletul meu pereche. Acest lucru nu poate dura. Eu trebuie sa creez probleme.

Am o optiune legata de persoana care vreau sa fiu in mijlocul unei lupte personale. Daca neg ce se intampla cu mine, ma mint singura.

Trebuie sa spun adevarul si voi gasi un drum curat catre dragoste.

Asa ca mi-am luat inima in dinti si i-am spus lui N. Tot ce s-a intamplat, nu am pastrat nimic pentru mine. Ma simteam coplesita de rusine. Dar am facut-o oricum. Probabil am salvat casnicia mea in acest proces… o voi face din nou daca se va mai intampla asta.

Citește și:

Vreau sa imi insel sotul pentru cateva zile.

Dar vreau sa il cunosc pe el (R), vreau ca si el sa ma cunoasca pe mine… vreau asta mai mult decat vreau sa dovedesc ca fricile mele sunt adevarate.

Si acesta, dragele mele, este motivul pentru care spun adevarul.

sursa huffingtonpost

foto prima pagina: femeie pe stanca, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.