Setari Cookie-uri

Video: Femeia, minunea lui Dumnezeu. Cel mai puternic mesaj pentru toate femeile!

Barbatul care s-a saturat sa auda ca femeile sunt sexul slab. Mesajul lui a devenit viral.

Poetul Jon Jorgenson vine in atentia femeilor cu un mesaj PUTERNIC prin care incearca sa le reaminteasca faptul ca sunt incredibile.

El spune ca indiferent de cine sau ce esti, ca femeie trebuie sa fii iubita, trebuie sa fii incurajata sa schimbi lumea si sa nu lasi pe nimeni sa te darame.

"Esti frumoasa. Esti desteapta. Esti amuzanta. Esti blanda. Esti UNICA.

Tu meriti dragoste si afectiune. Nu esti niciodata prea mult si esti intotdeauna suficient. Esti o comoara. Esti un diamant, un trandafir, o perla... esti cea mai incredibila creatie a lui Dumnezeu. Meriti mai mult decat iti poti imagina.

Meriti mai mult decat numerele de pe un cantar sau decat produsele de par pe care le folosesti sau decat pantofii pe care ii porti. Meriti mai mult decat toate fetele care isi doresc sa fie ca tine sau decat toti barbatii care isi doresc sa te aiba. Meriti mai mult decat etichetele de pe hainele tale sau decat procentul luat la testul de la matematica... sau chiar mai mult decat cei care te urmaresc pe Twitter.

Citește și:

Tu meriti TOT... pentru ca in ochii lui Dumnezeu tu esti IUBITA!

Indiferent de cine crezi tu ca esti, un model intr-o revista fashion sau o femeie care nu s-a aranjat niciodata, Miss Popularitate din liceu sau femeia care nu a avut niciodata un prieten, femeia care isi iubeste viata sau femeia care nu suporta sa se uite in oglinda pentru ca vede cum tot ce a construit in viata sa se duce de rapa, femeia luptatoare sau femeia slaba... indiferent de cine crezi tu ca esti, realitatea este ca TU meriti pe cineva care este in stare sa isi dea si viata pentru tine... pentru ca tu esti PUTERNICA, CURAJOASA, CAPABILA DE ORICE.

Citeste despre femeile din Biblie.. Esther, Ruth, Martha, Maria... aceste femei au schimbat lumea PENTRU TOTDEAUNA. Si in interiorul tau exista aceeasi putere si aceeasi capabilitate de a schimba lumea. Responsabilitatea ta este sa cauti acea femeie si sa ELIBEREZI acea femeie. Asta esti tu! Orice voce din mintea ta, care incearca sa iti spun contrariul, este din partea dusmanului... si data viitoare cand o auzi asta trebuie sa spui:

Citește și:

NU, NU EU. Eu sunt fiica lui Dumnezeu. Sunt pretuita, iubita si adorata. Sunt deasupra lucrurilor realizate de Creatorul tuturor lucrurilor. EU SUNT MINUNATA.

Si, te rog... SA NU UITI ASTA NICIODATA!"

foto prima pagina: cuplu fericit, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.