Setari Cookie-uri

Am probleme pentru ca sunt prea frumoasa

Toata viata mea am fost apreciata pentru felul in care arat. Nimeni nu m-a vazut precum o femeie inteligenta, cu un IQ de geniu.

Problema mea este una dureroasa si, totusi, atat de idioata incat imi este si ciudat sa o astern pe hartie. Dar am nevoie de o alta perspectiva, a cititoarelor tale.

Sunt considerata frumoasa de la varsta de 14 ani. Atunci imi amintesc ca cineva mi-a spus cu mare pasiune ca arat “precum o zeita”. Barbatii s-ar holba non stop la mine; m-am casatorit la 22 de ani si chiar si atunci cand ieseam in oras cu sotul meu, foarte multi barbati se holbau la mine.

Ma claxoneaza, ma fluiera, imi fac complimente, se uita fix la mine.. nu au nicio rusine. Am host hartuita sexual la locul de munca si am crezut ca este din vina mea. Am primit scrisori de dragoste de la barbati pe care nu ii cunosteam. Mi se faceau propuneri indecente mai tot timpul, chiar daca nu ma imbracam provocator si nici nu flirtam. Puteam doar sa stau cu ochii in pamant sau sa citesc o carte si un barbat tot ar fi incercat sa imi capteze atentia.

Citește și:

Chelnerii flirtau cu mine, chiar daca sotul meu era chiar acolo. Ma simteam foarte prost – as fi putut fi un criminal in serie si ei tot ar fi acceptat sa mearga cu mine oriunde… si asta din cauza aspectului meu. La petreceri ma simteam de parca eu eram vedeta – primeam atentia pe care nu mi-o doream si era infricosator.

Am un IQ de geniu, am absolvit facultatea cu nota maxima si tot ce mi-am dorit pe plan profesional am realizat. As fi putut face mult mai multe cu viata mea, insa toata atentia primita de la cei din jurul meu m-a speriat. M-am casatorit cu primul barbat care s-a purtat bine cu mine, insa mi-am dat seama ca a vrut sa fiu al lui doar din cauza frumusetii mele.

In casnicie am inceput sa am unele probleme interioare; eram revoltata pentru faptul ca ajunsesem sa fiu tratata precum un obiect, asa ca am inceput sa iau in greutate. Sotul meu se enerva la cea mai mica crestere in greutate si ajunsese sa imi cantareasca mancarea si sa ma masoare; cand venea de la munca, se uita imediat in frigider pentru a analiza cat de mult am mancat in ziua respectiva. Dupa ce am nascut, a fost foarte suparat pentru ca nu am reusit sa mai dau jos kilogramele acumulate in timpul nasterii. Mi-a facut viata un cosmar, asa ca eu m-am ingrasat si mai mult.

Citește și:

Dupa sapte ani de la divort, pot spune ca problema mea este ca inca sunt draguta, insa cantaresc prea mult. Trebuie sa pierd 30 de kilograme pentru a arata din nou bine. Imi este foarte greu sa ajung din nou la dimensiunile pe care le aveam inainte; la aceasta greutate si sanatatea mea a avut de suferit.

Articulatiile ma dor si sunt sigura ca in scurt timp voi ajunge sa am diabet. Nu stau deloc bine cu banii, nu am nici posibilitatea de a face credite, cariera mea este inexistenta si nu am asigurare de sanatate. Sunt atat de deprimata pentru ca viata mea a ajuns sa fie un esec total. Si, cel mai important, sunt singura. Speram sa intalnesc si eu pe cineva care sa ma poata vedea asa cum sunt in realitate, sa ma accepte si doar asa imi voi lua o piatra de pe inima, stiind ca cineva ma iubeste pentru sufletul meu.
Dar in viata asta superficiala majoritatea barbatilor nici macar nu se mai uita la mine. Stau si ma gandesc ca daca scap de cateva kilograme in plus incep sa atrag tot acelasi tip de barbati, adica acei barbati care ma fluierau pe strada, fostul meu sot va castiga lupta dintre noi si va crede ca a avut dreptate si ca cel mai important lucru al meu este modul in care arat.

Citește și:

Da, am fost la terapie pentru a imi rezolva aceasta problema. Dar, la fel ca barbatii cu bani care atrag cautatorii de aur, femeile foarte frumoase nu vor sti niciodata daca barbatii lor sunt cu ele datorita motivelor corecte sau doar pentru aspectul fizic. Frumusetea ta nu poate fi protejata, lumea intreaga o vede si te judeca. Nu pot vedea o cale de iesire din asta, voi stiti vreuna?

Nu sunt doar o alta femeie cu o fata frumoasa.

foto interior prima pagina: femeie trista, Shutterstock

sursa material: salon.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.