Setari Cookie-uri

I-a spus prietenului ei sa NU o caute timp de 24 de ore

Dupa o zi in care a stat fara ea, barbatul s-a dus la ea acasa pentru a ii spune ca este VIATA LUI si ca nu poate trai fara ea. Ce s-a intamplat apoi este incredibil.

O femeie i-a spus prietenului sau ca il supune la o proba: sa traiasca o zi intreaga fara ea. Regulile jocului erau ca el sa nu foloseasca nicio metoda pentru a incerca sa o vada, sa o caute sau sa afle ce face ea in acest timp. Daca trecea de acest experiment, ea il va iubi pentru totdeauna.

I s-a parut foarte interesanta aceasta provocare, asa ca a fost de acord cu ea. In ziua respectiva, el nu i-a trimis niciun mesaj si nici nu a sunat-o, nestiind ca femeia suferea de cancer si mai avea doar 24 de ore de trait.

Dupa ce a trecut aceasta zi, el a fugit repede la casa ei. Isi dorea nespus sa o vada si sa ii spuna ca o iubeste enorm si ca nu poate trai fara ea: “Am facut-o pentru tine, dar nu as mai face asa ceva niciodata.” – isi spunea in gand in timp ce alerga catre ea.

Din pacate, cand a ajuns in fata casei si-a dat seama ca ceva nu era in regula. A intrat, iar parintii ei l-au primit cu lacrimile in ochi. Femeia deja murise. Pe noptiera ei, langa poza lor facuta in ziua in care s-au cunoscut, era un biletel:

Citește și:

Ai reusit, iubitul meu… Acum te rog sa faci asta in fiecare zi pentru tot restul vietii.

foto prima pagina: cuplu in ploaie, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.