Setari Cookie-uri

Un tanar si-a mintit mama. Ce a facut aceasta pentru a afla adevarul este pur si simplu GENIAL

Lectia zilei: Nu iti minti niciodata mama. Citeste intreaga poveste pentru a intelege ce se intampla.

O mama vine pentru o zi in vizita la fiul sau, Andrei. El locuieste intr-un alt oras, alaturi de o tanara, Maria. In timpul cinei, mama a observat cat de frumoasa este colega de apartament a fiului sau. De foarte mult timp ea banuia ca intre cei doi ar exista ceva mai mult decat o relatie, insa niciodata nu pusese intrebari despre acest subiect.

Cat timp au stat acolo, cei doi tineri s-au purtat normal, ca niste adevarati colegi care impart un apartament. Insa, chiar si asa, mamei i se parea ceva ciudat, insa nu voia sa para suspicioasa.

Imediat ce au ramas singuri, Andrei i-a zis mamei sale:

Stiu la ce te gandesti, insa te asigur ca Maria este doar colega mea de apartament. Suntem foarte buni prieteni insa nimic mai mult.

La o saptamana de la vizita mamei, Maria s-a dus la Andrei, spunandu-i “Stiu ca nu este frumos sa spun asta, insa de cand a venit mama ta in vizita, ne lipseste farfuria de argint. Era pusa deasupra tuturor, ca piesa decorativa. Nu crezi ca a luat-o ea, nu?

Citește și:

Andrei i-a raspuns :”Nu, nu cred. Insa ca sa fim siguri, ii voi da un mesaj sa o intreb.

Tanarul si-a luat telefonul si a inceput sa scrie: “Draga mama, nu spun ca ai luat farfuria de argint cand ai venit la mine in vizita, nu spun nici ca nu ai luat farfuria de argint… dar acea farfurie imi lipseste de cand tu ai fost la mine. Te iubesc, Andrei

Imediat, mama a venit cu raspunsul: “Dragul meu, nu spun ca te culci cu Maria si nu spun nici ca nu te culci cu Maria. Insa, daca ea ar fi dormit IN PATUL EI, ar fi gasit farfuria de argint pusa sub perna. Cu dragoste, mama.”

Lectia zilei: Nu iti minti mama! Niciodata!

foto prima pagina: femeie batrana, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.