Setari Cookie-uri

Si-a prins sotul cu o alta femeie. Ce spune barbatul incat ea incepe sa planga si sa ii ceara iertare

Femeia ajunge acasa mai devreme decat de obicei si isi gaseste sotul in pat, cu o alta femeie. Cuvintele barbatului o fac pe sotie sa planga in hohote si sa ii ceara iertare.

O sotie ajunge acasa mai devreme… si isi gaseste barbatul in dormitor, facand sex cu o femeie tanara si frumoasa.

Esti un porc!” – spune ea plangand. “Cum indraznesti sa imi faci asa ceva? Sunt mama copiilor tai, te-am respectat intotdeauna! Ti-am dedicat cei mai frumosi ani din viata mea. Te parasesc. Vreau sa divortam imediat. Nu pot sa mai stau langa un mincinos.

Extrem de calm, barbatul o ia de mana si ii spune: “Asteapta un minut, dragoste. Lasa-ma sa iti explic ce s-a intamplat de fapt.

Bine, da-i drumul. Dar sa stii ca acestea sunt ultimele cuvinte pe care o sa le rostesti.

Iar sotul a inceput…

Ei bine, ma urcam in masina pentru a veni acasa. Am vazut-o pe aceasta tanara frumoasa plangand pe marginea drumului. Era foarte trista, in ochii ei mari se intelegea dezamagirea. Mi-a fost mila de ea si am urcat-o in masina. Am observat ca este foarte slaba, iar hainele ii erau rupte. Mi-a spus ca nu mai mancase de trei zile. Pur si simplu mi-a parut rau de ea, asa ca am adus-o acasa si i-am incalzit pastele pe care le-am facut pentru tine aseara, cele pe care tu nu ai vrut sa le mananci deoarece iti este teama sa nu te ingrasi.

Citește și:


Saraca fata le-a terminat in cateva secunde. Din moment ce era foarte murdara, i-am dat voie sa faca un dus. Am observat ca hainele sale sunt destul de murdare si pline de gauri, asa ca le-am aruncat. Avea nevoie de haine curate, asa ca i-am dat blugii de designer pe care ii tii in garderoba de cativa ani, dar nu ii porti pentru ca spui ca iti fac fundul sa para mare.


I-am dat si lenjeria intima pe care ti-am cumparat-o de ziua ta de nastere, dar pe care nu ai purtat-o niciodata pentru ca nu am gusturi bune in materie de haine. Am gasit si bluza frumoasa pe care sora mea ti-a dat-o cadou de Craciun, insa nu o porti pentru ca vrei sa o enervezi. I-am mai dat si acele cizme scumpe pe care m-ai convins sa imi dau jumatate din salariu ca sa ti le cumpar, insa nu vrei sa le mai porti pentru ca o femeie de la munca are si ea modelul asta.

Femeia a inceput sa planga, si-a dat seama ca niciodata nu si-a apreciat partenerul si a inceput sa isi ceara scuze. Sotul a facut o scurta pauza si a continuat…

Citește și:

Mi-a multumit cu lacrimi in ochi pentru ajutorul acordat. In timp ce o conduceam catre usa, s-a intors cu fata la mine si m-a intrebat: Te rog, mai ai si altceva ce sotia ta nu mai foloseste?

sursa: flickr.com

foto prima pagina: femeie trista, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.