Setari Cookie-uri

Video: O pisica fara adapost a salvat de la moarte un bebelus abandonat

O pisicuta a reusit sa salveze un bebelus de cateva zile de la moarte, asezandu-se in cutia in care a fost lasat micutul.

Un bebelus a fost abandonat in Obninsk, Rusia; din fericire, o pisica fara adapost a reusit sa il salveze de la inghet, cuibarindu-se in jurul micutului si protejandu-l de temperaturile scazute.

Locuitorii din bloc au gasit copilul de doar 12 saptamani la subsolul unui complex de apartamente. O femeie mai in varsta a auzit pisica Masha mieunind mai puternic decat de obicei, asa ca s-a dus sa vada despre ce este vorba - si atunci a gasit copilul, informeaza huffingtonpost.

"Masha este foarte calma si prietenoasa, asa ca atunci cand am auzit-o mieunand m-am gandit ca cel mai probabil este ranita." - a declarat Irina Lavrova, o femeie care locuieste in complexul de apartamente.

"In mod normal, daca m-ar fi vazut ea ar fi venit catre mine sa ma salute, insa de data aceasta a ramas in cutie. Va dati seama ca am ramas complet socata cand am vazut bebelusul." - a adaugat femeia.

Citește și:

Locuitorii sunt convinsi de faptul ca daca Masha nu ar fi avut grija de bebelus, acesta ar fi inghetat si ar fi murit din cauza temperaturilor foarte scazute.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.