Setari Cookie-uri

Cinci idei pentru a petrece clipe romantice de Valentine's Day

Valentine's Day este ziua pe care unele persoane o urasc, dar pe care altele o apreciaza si incearca sa se bucure de ea, petrecand clipe romantice alaturi de partenerii de viata si celebrand astfel dragostea care ii leaga.

Pentru unii oameni, Valentine's Day nu este doar o zi oarecare, ci reprezinta o sansa de a le arata persoanelor iubite cat de mult conteaza in viata lor. Din acest motiv, uneori, devine dificil de organizat o intalnire perfecta, deoarece stresul cauzat de ideea ca totul trebuie sa fie bine le poate da mari batai de cap indragostitilor, informeaza Mediafax.

Insa, indragostitii care inca nu si-au facut planuri pentru Valentine's Day pot alege sa-si impresioneze partenerul/ partenera de viata intr-un mod simplu, dar care sa imbine romantismul, distractia si bugetul limitat, astfel incat sa rezulte o intalnire perfecta.

1. O cina romantica

Ar putea suna banal sa-i oferi o cina partenerului de viata de Valentine's Day. Toata lumea face acest lucru, insa este una dintre ideile care nu dau niciodata gres, mai ales daca renunti la restaurantele pretentioase si alegi sa creezi un ambient romantic in propria locuinta. Lumanarile aprinse in camera si un meniu "de indragostiti" ar putea fi reteta unei seri de succes.

Citește și:

Pentru cei care nu vor, totusi, sa se complice, unele restaurante din Bucuresti le pun la dispozitie meniuri speciale pentru Ziua Indragostitilor. De exemplu, in Restaurant Papion din Bucuresti indragostitii vor avea parte de un meniu special, iar DJ Alex le va suferi indragostitilor "o seara plina de iubire".

2. O seara la film

Incepand de vineri, in cinematografele din Romania, este proiectata pelicula "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", de Sam Taylor-Johnson, considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, cu scene sexuale care cumuleaza 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Este unul dintre filmele carora indragostitilor le-ar putea face placere sa-l vada, asa ca o seara la cinematograf ar putea fi o buna modalitate de a petrece Valentine's Day.

Pentru cei care isi doresc sa vizioneze un film in intimitatea caminului, pelicule precum "Song One", cu Anne Hathaway si Johnny Flynn, sau "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love", cu Emma Stone, Julianne Moore, Ryan Gosling si Steve Carel, le-ar putea face seara frumoasa.

Citește și:

3. O zi petrecuta la schi sau la patinoar

Cei care vor sa se bucure de ultimele zile de iarna pot petrece Valentine's Day la patinoar sau chiar pe partiile de schi. Spre exemplu, cei care aleg sa mearga la patinoarul din centrul comercial Afi Palace Cotroceni vor putea vedea si cea mai mare inima de gheata (de 2,20 metri), in care organizatorii au ascuns un inel cu diamante in valoare de 5.000 de lei. Inelul cu diamante va fi castigat de cel care va ghici timpul exact, in ore si minute, in care inima de gheata se va topi. De asemenea, perechile care isi vor face o poza magnetica langa inima de gheata vor primi din partea organizatorilor cadouri surpriza.

4. O seara de dans


Dansul reprezinta una dintre cele mai frumoase forme prin care doi indragostiti se pot apropia mai tare. Cluburile din Centrul Vechi pot reprezenta un frumos mijloc de a petrece seara de 14 februarie. In functie de preferintele fiecaruia, indragostitii pot alege cluburi cu muzica mai ritmata sau localuri in care linia melodica este mai lenta. Pentru o astfel de iesire este important ca incaltamintea sa fie adecvata, pentru ca altfel seara s-ar putea incheia inainte de a incepe.

Citește și:

5. O zi in care indragostitii sa recreeze prima intalnire

Unul dintre lucrurile romantice pe care indragostitii le pot face de Valentine's Day este sa-si reaminteasca prima intalnire. Astfel, toate lucrurile pe care le-au facut prima data cand s-au intalnit pot fi la fel de romantice si de Valentine' Day.

foto prima pagina: cuplu sarutandu-se, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.