Setari Cookie-uri

Surpriza! Ce se intampla cu filmul Fifty Shades of Grey?

Fifty Shades of Grey este, cu certitudine, filmul momentului. Anuntul surpriza care te va lasa fara cuvinte.

Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", de Sam Taylor-Johnson, o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, a debut pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 81,67 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com, informeaza Mediafax.

"Cincizeci de umbre ale lui Grey", care ii are in rolurile principale pe actorii Dakota Johnson si Jamie Dornan, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, avand in vedere faptul ca scenele cu sex din acesta cumuleaza 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Actiunea are loc in Seattle, unde Anastasia Steele, o studenta in varsta de 22 de ani si inca virgina, cedeaza in fata sarmului si a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

Pe locul al doilea in topul incasarilor de vineri pana duminica din Statele Unite ale Americii si Canada s-a clasat pelicula "Kingsman: Serviciul secret/ Kingsman: The Secret Service", care a obtinut in primul weekend de difuzare 35,6 milioane de dolari. Filmul regizat de Matthew Vaughn ii are in distributie pe Colin Firth, Taron Egerton si Samuel L. Jackson. O oragnizatie secreta de spionaj recruteaza un tanar de pe strada si il inscrie intr-un program extrem de competitiv de antrenament, in timp ce o amenintare globala iese la iveala din partea unui geniu al tehnologiei, cu ganduri deloc pacifiste.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.