Setari Cookie-uri

A aflat ca sotia lui are un amant, asa ca i-a facut cea mai TARE surpriza de ziua ei

A aflat ca este inselat de sotie, insa a asteptat pana la ziua ei de nastere si i-a facut un cadou pe care femeia nu il va uita niciodata.

Ajunsesem sa banuiesc ca sunt inselat de sotia mea; anumite lucruri o dadeau de gol. Zambea mai tot timpul cand trimitea un mesaj, iar pe mine ma mintea ca vorbeste cu mama ei. In fiecare seara ajungea acasa foarte tarziu, spunand ca a fost nevoita sa ramana peste program la locul de munca. Cand ii sunam colegii, acestia imi spuneau ca ea plecase de cateva ore. Am intrebat-o ce se intampla, insa ea a venit cu cea mai penibila scuza: asa glumesc colegii intre ei.

Picatura care a umplut paharul a fost momentul in care a mers la magazin la 11 noaptea pentru a cumpara lapte. S-a intors la 2 dimineata.

Am asteptat mai multe luni, pana cand a venit ziua ei de nasterepentru a confrunta. Stiu ca va intrebati daca sunt in apele mele si imi veti spune ca nu trebuia sa stau atat de mult. Insa, am avut de rezolvat mai multe probleme: am vrut sa ma asigur ca avocatul meu poate rezolva cu divortul, am cautat un loc in care sa stau dupa despartire… si, bineinteles ca am vrut ca de ziua ei sa ii ofer un cadou pe care nu il va uita niciodata.

Citește și:

Cu doua zile inainte de marele eveniment, i-am spus ca plec intr-o calatorie de afaceri si ca ma intorc chiar de aniversarea ei, numai ca seara tarziu. Mi-am cerut scuze ca nu pot fi alaturi de ea, insa a avut o reactie destul de indiferenta pentru o femeie care imi spunea ca ma iubeste din tot sufletul.

M-am cazat la un hotel mai indepartat de casa noastra, facand tot posibilul sa nu dau nas in nas cu ea din intamplare. I-am sunat familia (mama, tata, surori) si cativa prieteni apropiati si le-am spus ca vreau sa ii fac o petrecere surpriza in dimineata aniversarii sale – sa mergem toti acasa, cu tort/ sampanie/ coifuri si confetti. Suna distractiv, nu? Pai chiar a fost.

M-am intalnit cu ei in fata apartamentului nostru la 8:30. Ne-am urcat toti, ingramaditi, in lift (eram opt persoane). I-am rugat sa nu scoata niciun sunet, chiar imi doream sa o surprind. Am bagat cheia in usa, am deschis usor si am mers catre dormitorul nostru. Mama ei tinea tortul cu lumanari, surorile sale aveau confetti in mana, gata sa le arunce, iar eu, tatal ei si ceilalti prieteni tineam sticlele de sampanie si paharele.

Citește și:

Am deschis rapid usa dormitorului si… SURPRIZA: sotia mea, goala, peste un barbat necunoscut, care a cascat ochii de mai avea putin si ii ieseau din orbite. Mama a scapat imediat tortul, surorile ei au inceput sa tipe, iar tatal nu isi mai lua ochii de la barbatul vizibil rusinat.

Sa spun ca aceasta a fost cea mai buna zi din viata mea? Am facut cel mai tare cadou aniversar pe care l-as fi putut face vreodata… si asta femeii care in urma cu doar cateva zile imi spunea ca sunt jumatatea ei si ca nu poate trai fara mine.

sursa materia: dailymegabyte

foto prima pagina: infidelitate, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.