Setari Cookie-uri

Foto: Va vine sa credeti ca aceasta femeie este insarcinata in opt luni?

Mai are o luna si naste si pe abdomenul ei stau la loc de cinste patratelele de muschi.

Ea este femeia despre care vorbeste tot internetul.

Sarah Stage este model de profesie si, chiar daca este insarcinata in opt luni, continua sa realizeze sedinte foto sau sa participe la prezentari de moda. Motivul? Burtica aproape ca i se vede!

In timp ce majoritatea femeilor insarcinate abia daca isi mai pot vedea degetele de la picioare, Sarah arata incredibil, iar patratelele inca se vad pe abdomenul foarte putin proeminent. Pe perioada sarcinii, tanara a postat non stop imagini cu burtica ei, cele mai multe fiind facute doar in lenjerie intima.

Poza care a socat internetul este una in care chiar Sarah se lauda ca este insarcinata in opt luni:

Stage a declarat intr-un interviu ca a luat doar 9 kilograme in greutate si ca incearca sa se mentina in forma cu ajutorul exercitiilor fizice:

"Inca am un antrenor personal, insa lucram mult mai mult in perioada dinainte de a ramane insarcinata. Nu sunt la dieta, imi plac la nebunie burgerii. Medicul care se ocupa de sarcina mea mi-a spus ca bebelusul este complet sanatos. Toate prietenele mele insarcinate au burticile mult mai mari, asa ca mi-am facut griji insa el m-a asigurat ca totul este in regula." - a declarat Sarah potrivit Yahoo.

Citește și:

Potrivit doctorului Amy Henriott, specialista in obstetrica si ginecologie, femeia are o sarcina normala:

"Este foarte posibil ca sarcina ei sa fie complet normala. Nu toate femeile au parte de o astfel de experienta, ci din contra. Exista foarte putine femei a caror burtica arata asa atunci cand sunt insarcinate in opt luni."

sursa interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.