Setari Cookie-uri

Mama lui a pus pe masa paine arsa. Ce a facut tatal cand a vazut asta? INCREDIBIL

Cea mai buna lectie despre dragoste a fost invatata de un copil in timpul mesei.

Cand eram copil, stiu ca ora mesei era intotdeauna respectata in familia noastra; mamei ii placea foarte mult sa gateasca pentru noi. Intr-o seara, ea a intarziat cu cina deoarece a avut cateva probleme la munca. Insa noi am asteptat-o. Cand a venit acasa ne-a servit gem de capsuni cu paine prajita arsa... foarte arsa.

Mama a pus in mijlocul mesei castronelul cu gem si o farfurie cu paine extrem de arsa. Am asteptat sa vad daca zice cineva ceva. Tata a zambit si s-a apucat de mancat; intre timp ma intreba cum a fost ziua mea la scoala.

Nu imi mai amintesc ce i-am spus, insa tin foarte bine minte momentul in care mama si-a cerut scuze pentru ca ne serveste cu paine arsa si gem. Si niciodata nu voi uita ce a spus tata:

Draga mea, glumesti? Ador painea mai crocanta

Mai tarziu, dupa masa, m-am dus sa le zic noapte buna parintilor mei. Mama era tot in bucatarie, iar tata era singur, in dormitorul lor. Am prins momentul, asa ca l-am intrebat daca ii place cu adevarat painea arsa. M-a luat in brate si mi-a spus:

Citește și:

Mama ta a avut o zi foarte dificila astazi si este foarte obosita. Iar putina paine arsa nu raneste pe nimeni, insa niste cuvinte urate da.

Viata este plina de lucruri imperfecte si de oameni imperfecti. Ce am invatat eu este ca trebuie sa fii alaturi de partenerul tau atunci cand trece prin momente dificile, sa ii oferi sprijin si ajutor. Iubeste persoana de langa tine la bine si la rau; o relatie adevarata inseamna fericire, compromis si multa iubire.

foto prima pagina: paine arsa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.