Setari Cookie-uri

Sotul ei a inselat-o si a dat-o afara din casa. Ce a facut femeia? GENIAL!

Dupa 37 de ani de casnicie, un barbat si-a inselat sotia cu secretara lui de 25 de ani.

Dupa 37 de ani de casnicie, mi-am prins sotul inselandu-ma cu secretara lui, o tanara de doar 25 de ani.

Noua iubita a lui Mihai a vrut sa locuiasca in casa noastra (casa cumparata de amandoi), care valoreaza peste un milion de dolari. Pentru ca el a avut avocati mai buni, a reusit sa castige procesul. Mi-a dat un termen de trei zile pentru a ma muta. M-am resemnat si am decis sa ma pregatesc pentru un nou capitol in viata mea. Nu puteam sa sufar, un astfel de barbat nu merita nici macar o lacrima de-a mea.

Am petrecut prima zi incercand sa imi impachetez lucrurile in cutii. In a doua zi, am inchiriat un camion pentru a imi muta cutiile.

In a treia zi, am decis sa iau cina pentru ultima data in casa mea. Asa ca am aranjat frumos masa, am aprins cateva lumanari parfumate, am pus muzica pe fundal si m-am delectat cu creveti, caviar si cea mai scumpa sampanie pe care am gasit-o.

Citește și:

Dupa ce am terminat, am mers in fiecare camera si am indesat caviarul si crevetii ramasi in toate tijele perdelelor. Apoi am curatat in bucatarie si am plecat.

Am tinut legatura cu Andreea, menajera noastra, care imi este prietena de mai bine de 10 ani. Ea m-a pus la curent cu tot ce s-a intamplat dupa plecarea mea.

Domnisoara secretara s-a mutat in noua casa. Totul a fost minunat pentru cateva zile. Apoi, treptat, in casa a inceput sa miroase ciudat. Au incercat totul: au curatat, au dat cu mopul, au aerisit, au folosit spray-uri cu parfum puternic. Gurile de aerisire au fost verificate, iar covoarele au fost spalate.

Au fost adusi si specialisti pentru a cauta animale moarte. In cele din urma, au schimbat toate covoarele extrem de scumpe.

Nimic nu a functionat. Toti au renuntat sa mai vina in casa respectiva; Andreea si-a dat si ea demisia. In cele din urma, nici ei nu au mai putut rezista mirosului, asa ca au decis sa se mute; la doar cateva zile de la plecarea Andreei, am aflat ca au pus casa de vanzare.

Citește și:

Dupa o luna, cand au vazut ca nu au niciun cumparator, au scazut pretul casei la jumatate. Nici macar agentii imobiliari nu voiau sa ii ajute, spunandu-le direct ca nimeni nu le va cumpara casa. Vazand ca nimic nu merge, au hotarat sa faca un imprumut urias pentru a isi cumpara o noua locuinta.

L-am sunat pe Mihai sa vad ce mai face; mi-a spus toate problemele sale, mentionand si faptul ca relatia dintre el si noua iubita incepe sa se raceasca si ca simte ca este inselat. L-am ascultat cu politete, ma gandeam ca poate si el este inselat (ar merita asta) insa am preferat sa nu ii dau sfaturi legate de relatii. I-am spus ca imi lipseste foarte mult vechea casa si ca sunt dispusa sa renunt la banii primiti de pe urma divortului pentru a lua casa in schimb.

Spre surprinderea mea (ma asteptam sa stea mai mult pe ganduri), el a fost imediat de acord cu aceasta oferta. Mi-a vandut casa pentru aproape nimic. In doar o ora am semnat actele.

Citește și:

O saptamana mai tarziu, priveam fericita cu Mihai si iubita lui se uita la barbatii de la compania de transport mutau toate lucrurile din casa pentru a le duce catre noua locuinta a lor… zgarciti peste masura, au luat si tijele de perdele :))

foto prima pagina: femeie, Shutterstock

sursa material desperateexes.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.