Setari Cookie-uri

Acest baietel si-a jignit tatal. Ce a facut barbatul? INCREDIBIL

La suparare, un baietel si-a jignit tatal. Reactia barbatului te va lasa fara cuvinte. Este cea mai incredibila lectie de viata pe care am invatat-o vreodata.

A fost odata un baietel care era foarte rau si, uneori, ajungea chiar sa isi jigneasca si tatal. Tatal lui i-a dat o punga de cuie si i-a spus ca de fiecare data cand se enerveaza si isi pierde cumpatul, sa bata cu ciocanul un cui in gard.

In prima zi, baiatul a batut 37 de cuie in gard.

In urmatoarele saptamani, in timp ce incerca sa isi controleze furia, numarul de cuie batute zilnic a scazut considerabil. Si-a dat seama ca mai degraba se linisteste decat sa se duca la gard pentru a mai bate cuie.

Intr-un final, a venit si ziua in care baiatul nu s-a mai enervat deloc. El i-a spus tatalui sau despre asta, iar tatal i-a sugerat sa scoata cate un cui pentru fiecare zi in care va fi capabil sa isi tina in frau temperamentul.

Zilele au trecut, iar baiatul a reusit sa scoata toate cuiele batute in gard.

Tatal si-a luat fiul de mana si l-a dus la gard, apoi i-a zis: “Te-ai descurcat de minune, fiule, insa uita-te la gaurile din gard. Gardul nu va mai fi niciodata la fel. Cand esti furios si spui lucruri urate, acestea lasa o cicatrice exact ca si gaurile.

Citește și:

Atunci copilul a inteles ce putere au avut cuvintele lui. S-a uitat in ochii tatalui sau si i-a spus:

Tati, sper sa ma poti ierta pentru toate ranile pe care ti le-am facut.

Bineinteles ca te iert.”, i-a spus tatal.

Poti infige un cutit intr-un om si apoi sa il scoti. Nu va conta cat de mult timp iti vei cere scuze, rana va ramane acolo pentru totdeauna. Asigurati-va ca va controlati temperamentul inainte de a spune ceva ce veti regreta mai tarziu.

Aceasta poveste circula pe internet; autorul este necunoscut. Sursa material: inspirationpeak.com

foto prima pagina: imbratisare copil, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.