Setari Cookie-uri

Milioane de oameni au trecut pe langa aceasta pisicuta zi de zi fara sa se atinga de ea

Intr-o zi, o fetita de doar sapte ani a luat pisicuta in brate. Ce a urmat? Incredibil.

Pierduta pe strazile din Istanbul, aceasta pisicuta a avut parte de un inceput de viata groaznic. A fost lovita si muscata de mai multi caini vagabonzi. Ea si-a gasit adapost langa un cos de gunoi; speriata, ii era frica sa isi mai caute si de mancare. Plangea de durere, insa nimeni nu o auzea.

Zi de zi, milioane de oameni treceau pe langa pisicuta si nici macar nu o bagau in seama. Istanbul-ul are 14 milioane de locuitori; nimeni nu a vrut sa o ajute, pana cand o fetita s-a apropiat de ea. Copila de doar sapte ani a auzit un plans infundat din spatele cosului si s-a dus sa vada despre ce este vorba. Cand a vazut-o nu s-a speriat… asa cum ar face orice copil – ci a luat-o in brate. In acel moment, pisicuta a tacut din mieunat, a inchis ochii si, pentru prima data in viata ei, a inceput sa toarca.

Din fericire, tatal fetitei era medic, asa ca a dus imediat animalutul la cabinet pentru a ii oferi ingrijirile necesare. Nu a fost deloc usor, avand in vedere faptul ca pana si fata lui era infestata cu viermi. Ranile grave au fost tratate cu grija; gura si urechile erau deformate. Personalul medical a reusit sa salveze doar o ureche.

Citește și:

Dupa doar cateva saptamani, Gulumser isi revenea vazand cu ochii. Ranile se inchideau, doar cicatricele ramase amintindu-i de problemele prin care a trecut.

Cu multa dragoste si atentie, au reusit sa salveze de la moarte aceasta micuta creatura. Fetita a vrut sa o ia acasa si sa ii ofere familia pe care o merita. A numit-o Gulumser, adica “Cea care zambeste intotdeauna.” Un nume potrivit pentru un animalut care a suferit atat de mult.

sursa imagini interior si prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.