Setari Cookie-uri

Video: Adauga cateva picaturi de oja in apa. Ce urmeaza? Cea mai draguta manichiura pentru vara

Cum sa ai cele mai dragute unghii pentru perioada verii. Iata o manichiura extrem de simpla, care cu siguranta nu va trece neobservata.

Arta pe unghii - suna atat de pompos, insa este atat de usor de realizat. Trebuie doar sa iti acorzi putin timp pentru a avea cea mai frumoasa manichiura pentru vara.

Pentru acest model ai nevoie de mai multe nuante de oja, cu cat mai colorate cu atat mai bine, putin scotch (pe care il vei taia in functie de preferintele tale) si un pahar cu apa.

Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi treptat cate un strop de lac de unghii in apa, apoi sa iei o scobitoare si sa faci un model care iti place; adaugi scotch in jurul unghiei, asigurandu-te ca pe aceasta o lasi descoperita (acest pas este doar pentru a iti proteja degetele si a nu sta sa stergi surplusul de oja) si sa introduci unghia in apa. Lasa se usuce, apoi realizeaza un model de fulger (sau orice iti doresti; poti face si inimioare) dintr-o bucata de scotch si lipeste-l pe deget - adauga un strat de oja neagra, asteapta sa se usuce si apoi indeparteaza scotch-ul.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.