Setari Cookie-uri

Video: Au avut parte de cea mai frumoasa nunta din lume. Cinci zile mai tarziu ceva INCREDIBIL s-a intamplat

Povestea acestor tineri este o lectie de viata pentru noi toti. Intotdeauna trebuie sa fim cu un pas inaintea destinului.

Pe data de 11 ianuarie 2005, frumoasa mireasa Katie Kirkpatrick s-a casatorit in fata lui Dumnezeu cu alesul inimii sale, Nick Godwin. Ceremonia a avut loc in Michigan, iar nunta a fost una de poveste.

In anul 2003 tanara, in varsta de doar 21 de ani, a fost diagnosticata cu o tumoare pe creier, iar in 2003 a primit inca o veste tulburatoare – a fost din nou diagnosticata cu o tumoare inoperabila, infasurata in jurul arterei pulmonare. In acel moment a realizat ca nu mai are mult de trait, asa ca trebuie sa faca ceva pentru ca timpul care i-a ramas de stat pe Pamant sa fie de neuitat. Primul pas: si-a cerut in casatorie iubitul din liceu. Nick a spus imediat DA.

Chiar daca s-a luptat timp de trei ani cu cancerul, in ziua nuntii sale, Katie a reusit sa mearga pe propriile picioare catre altar. Frumoasa mireasa si-a planificat fiecare aspect al nuntii sale de basm, insa a trebuit sa se bazeze pe un rezervor cu oxigen si un scaun cu rotile atunci cand durerea a devenit de nesuportat.

Citește și:

Si, chiar daca si-a gasit rochia visurilor sale, Katie a avut nevoie de mai multe vizite la croitor pentru ajustari din cauza pierderii rapide in greutate.

In cele din urma, dupa doua saptamani de planificare si cu ajutorul familiei si a prietenilor, ea a avut parte de nunta pe care si-a imaginat-o de mica. S-a casatorit cu alesul inimii si aceasta a fost cea mai fericita zi din viata ei. In ciuda durerii, Katie a avut mereu zambetul pe buze.

A fost minunat. A fost un vis devenit realitate. Ea a fost ca un inger pe Pamant, o adevarata inspiratie pentru noi toti. Zambea tot timpul indiferent de ce se intampla si indiferent de vestile pe care le primea.” – a declarat sotul ei, Godwin.

Clipul pe care urmeaza sa il vedeti prezinta cateva cadre de la ceremonie. Din pacate, Katie a murit la cinci zile de la nunta. Povestea ei este o lectie de viata pentru noi toti, invatandu-ne sa fim puternici si sa incercam sa fim cu un pas inaintea sortii.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.