Setari Cookie-uri

Scrisoare pentru cele patru fiice ale mele: Ii multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare dintre voi

In fiecare zi ma trezesc cu gandul la voi si imi dau seama cat de mult va iubesc, va respect si va admir.

Tina Knowles a scris pentru etonline.com o scrisoare deschisa catre fiicele sale Beyonce, Solange, si Kelly Rowland (fosta membra a trupei Destiny’s Child) si Angie (verisoara lui Beyonce):

"Dragele mele,


Cand mi s-a cerut sa scriu o scrisoare deschisa catre voi, m-am gandit la sutele de mesaje si e-mailuri pe care vi le-am trimis in vacante si in fiecare duminica, cand va ceream sa spuneti o rugaciune si sa ii multumiti lui Dumnezeu pentru ca va aveti una pe alta. In fiecare zi ma trezesc cu gandul la voi si imi dau seama cat de mult va iubesc, admir si pretuiesc.

foto: Beyonce Tumblr


Am nascut doar doua dintre voi, insa sunt mandra sa spun ca am patru fiice minunate. Aceste cuvinte asternute pe foaie mi-au adus aminte de cat de mult m-ati ajutat in viata.


Cand ma simt trista sau cand imi este mila de mine si voi ma includeti in grupul vostru, vorbiti cu mine si imi spuneti cat de bine arat sau cat de tare sunt.. uneori imi trimiteti si clipuri amuzante pentru a ma face sa rad. Ce functioneaza de fiecare data pentru a iesi din aceasta stare sunt pozele cu nepoteii mei.

Citește și:


Imi amintesc de cate nopti am pierdut toate dupa divortul meu, cand ati fost alaturi de mine, ne-am uitat la filme si am mancat o multime de inghetata. M-am simtit atat de iubita si de sustinuta. Rolurile s-au inversat, voi ati avut grija de mine atunci.


Imi amintesc de prima mea intalnire, cand fiecare dintre voi se dadea cu parerea in ce sa ma imbrac.


Sunteti puternice, frumoase, inteligente si femei de afaceri. Insa sunteti mult mai mult decat ce vad oamenii. Suntem bune la suflet, generoase si ii tratati pe cei din jurul vostru extraordinar. Toate sunteti niste mame model, sotii perfecte, fiice minunate, surori si prietene pe viata. Va respectati reciproc.


Beyonce, imi doresc ca oamenii sa poata vada cum esti atunci cand nu esti in fata camerei sau pe scena.

Cat de draguta si de amabila esti cu oamenii, cum ii privesti fix in ochi atunci cand vorbesti cu ei. Cat de greu muncesti, cat de generoasa esti cu timpul si cu banii tai. Mi-as dori ca ei sa te vada cum ajuti copiii saraci, cat de rabdatoare esti si cum dragostea ta a ajutat multe persoane. Da, esti o celebritate, dar cumva reusesti sa ramai cu picioarele pe pamant sis a fii umila in ciuda succesului cutremurator pe care il ai.

Citește și:


Sunt intrebata de multe ori de ce sunt cel mai mandra? As spune ca cel mai fericit moment din viata mea a fost nunta mea recenta, cand toate patru ati spus cu propriile cuvinte ca v-am ajutat sa deveniti femeile care sunteti astazi. Acesta a fost momentul de care sunt cel mai mandra in aceasta viata.


Cu toata dragostea mea,
Mama!
"

foto prima pagina: copii tinandu-se de mana, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.