Setari Cookie-uri

Nu arunca zeama de la castravetii murati. Uite ce poti face cu el!

Dupa ce consumam castravetii murati, multi dintre noi arunca zeama. Aceasta este probabil cea mai mare greseala pe care o facem in bucatarie.

Sucul ramas dupa consumarea castravetilor murati poate fi foarte folositor in alte retete. Iata care sunt cele mai bune metode de a refolosi aceasta zeama delicioasa:

1. Foloseste sucul de castraveti murati pentru a fragezi carnea. Il puteti utiliza ca marinata pentru cotletul de porc sau carnea de pui.

2. Adauga cateva linguri in apa cartofilor natur cu cateva secunde inainte de a ii scoate din recipient. De asemenea, poti adauga sucul in salata de cartofi pentru o explozie de aroma.

3. Adauga un strop de suc in pastele gatite din frigider pentru a le "readuce la viata".

4. Cand faci hummus, iti recomand sa adaugi cateva picaturi de zeama de la castravetii murati pentru a ii da un impuls suplimentar de aroma si un gust usor acrisor;

5. Refoloseste sucul de castraveti pentru a conserva ceapa, usturoiul sau alte legume moi;

Citește și:

6. Adauga un strop de suc de castraveti murati in sosul de barbecue.

Beneficiile incredibile ale sucului de castraveti murati:

- imbunatateste digestia;

- te scapa de crampele musculare;

- curata ficatul;

- revitalizeaza organismul.

foto prima pagina: castraveti murati, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.