Setari Cookie-uri

Am scos UN ALIMENT din dieta mea si am scapat DEFINITIV de cosuri

Cea mai simpla metoda pentru a scapa definitiv de cosuri, puncte negre si pete. Trebuie sa renunti la un singur ingredient.

M-am luptat cu acneea ani intregi. Chiar si dupa perioada adolescentei, eu tot aveam cosuri. Anii treceau si aspectul pielii mele se inrautatea. Am cheltuit o gramada de bani pe creme, serumuri, tratamente speciale, antibiotice, pilule contraceptive... nu mi-a pasat de efectele secundare nocive. Am vrut sa am un ten curat... insa nu am reusit.

Nimic nu parea sa dea rezultate.

Am incercat peeling chimic timp de un an. Imi faceam tratament facial in fiecare luna. Va jur, am incercat totul.

Cel putin - am crezut ca am incercat.

La un moment dat, am facut o corelatie intre alcool si pielea mea. Mi-am dat seama ca dupa o noapte in club sau in oras, in care beam alcool, tenul meu arata mult mai rau. In ciuda ritualurilor mele de curatare, dimineata pielea mea era ca dupa macel.

Am mers la un medic dermatolog pentru a ii spune despre descoperirea mea. El continua sa incerce sa ma convinga sa iau anticonceptionale, in ciuda faptului ca ii spusesem ca vreau sa renunt la ele. Mi-a spus ca este singura mea optiune. M-am enervat... stiam ca trebuie sa fie si altceva, asa ca mi-am facut o programare la un medic naturist.

Citește și:

Am renuntat la antibiotice si la pilule. Medicul m-a sfatuit sa incep o cura de detoxifiere; trebuia sa renunt la zahar si sa incerc sa mananc mai sanatos. Am crezut ca va fi greu, insa mi-am pus ambitia si am hotarat sa incerc.

Aproape instantaneu, dupa cateva zile in care am inceput dieta, m-am simti mai plina de energie decat niciodata. A fost ca o trezire din coma. Rezultatele au fost si mai vizibile in luna urmatoare; corpul meu scapa de toxine. Cum am fost atat de oarba atata timp?

Mi-am dat seama ca era vorba de un singur ingredient, pe care il gasim in orice - pana si painea contine acum zahar.

Aceasta schimbare m-a ajutat sa fac alegeri mult mai sanatoase atunci cand vine vorba despre corpul meu; am renuntat si la alcool. Mananc mai rar carne si incerc sa reduc si lactatele.

foto interior si prima pagina: tanara blonda, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.