Setari Cookie-uri

Furios ca medicul a intarziat la operatia fiului sau, tatal a inceput sa il jigneasca. Ce a urmat?

Un medic a intarziat la o operatie. Cand l-a vazut venind pe hol, tatal a inceput sa tipe la el si sa il jigneasca. Apoi s-a intamplat asta.

Un medic a intrat in spital in graba dupa ce a fost chemat intr-o interventie chirurgicala de urgenta. El a raspuns imediat la apel, si-a schimbat hainele si a mers direct la blocul operator. Inainte de a intra in sala de operatie, a trecut pe langa tatal baiatului, care statea speriat pe hol.

Imediat ce l-a vazut, tatal a inceput sa strige:

De ce ti-a luat atat de mult timp pana sa vii? Nu stii ca viata fiului meu este in pericol? Nu ai suflet!

Doctorul a zambit si a spus:

Imi pare rau, nu am fost in spital si am venit cat de repede am putut, chiar dupa primul apel. As vrea sa va calmati ca sa imi pot face treaba.

Sa ma calmez? Cum ar fi daca fiul tau ar fi in acea camera? Tu ai putea fi calm? Daca propriul fiu iti moare din cauza ca medicul intarzie… ce faci?" – a spus tatal mai mult tipand.

Medicul a zambit din nou si a raspuns:

Citește și:

Vom face tot posibilul sa il salvam”, apoi a intrat in sala de operatie, insa nu inainte de a il auzi pe tatal baiatului spunand “Oferirea sfaturilor atunci cand nu ai nicio problema pare a fi o treaba foarte usoara.
Operatia a durat cateva ore; medicul a iesit din sala fericit:

Fiul dumneavoastra este in afara oricarui pericol.” – i-a spus tatalui aflat in sala de asteptare. “Daca aveti orice alte intrebari, va rog sa va adresati asistentei.” – a adaugat medicul.

De ce este atat de arogant? Nu a putut astepta cateva minute? Voiam sa aflu mai multe detalii despre starea fiului meu.” – a spus tatal cand a vazut o asistenta iesind din sala de operatie.

Asistenta a raspuns cu lacrimi in ochi: “Fiul sau a murit ieri, intr-un accident rutier. Era la inmormantare cand l-am sunat pentru operatia fiului dumneavoastra. Si acum, ca a salvat viata fiului dumneavoastra, a plecat sa isi inmormanteze copilul.

Citește și:

Morala: Nu judeca niciodata pe nimeni deoarece nu stii cum este viata lor si nici prin ce trec.

foto prima pagina: medic trist, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.