Setari Cookie-uri

Cand a aplicat pentru un job, acest barbat a primit un test: sa spele podeaua. Ce a urmat?

Iata o lectie de viata pe care trebuie sa o stim cu totii: niciodata nu trebuie sa ne pierdem speranta, soarele va rasari intotdeauna dupa furtuna.

Un barbat somer a aplicat pentru un job la o companie internationala. Dupa ce l-a intervievat, managerul de la resurse umane i-a dat un test important: sa spele podeaua. Barbatul a trecut aceasta proba cu brio.

Esti angajat” – i-a spus pe loc managerului. “Da-mi adresa ta de mail pentru a iti trimite contractul de angajare si data la care trebuie sa vii la munca.” – a adaugat angajatorul.

Nu am un calculator… si nici e-mail nu am.” – a spus tanarul.

Imi pare rau.” – a raspuns managerul. “Daca nu ai un e-mail, inseamna ca nu existi. Si nu putem angaja persoane care nu exista.” – a mai spus acesta.

Omul a fost foarte dezamagit. Nu stia ce sa faca. El avea doar 10 dolari la el. Odata ce ii cheltuia, nu mai avea cu ce sa isi cumpere mancare.

Citește și:

El a mers la supermarket si a cumparat o lada de rosii cu cei 10 dolari ai sai. Apoi a mers din usa in usa si a vandut rosiile in mai putin de doua ore. Si-a dublat banutii investiti. A repetat acest proces de trei ori si s-a intors acasa cu 60 de dolari. Atunci si-a dat seama ca poate supravietui. A inceput sa mearga in fiecare zi la supermarket dis de dimineata, sa cumpere rosii si apoi sa le vanda. Se intorcea acasa seara foarte tarziu.

In fiecare zi isi dubla sau tripla banii. A strans bani si a reusit sa isi cumpere un cos… apoi un camion. Intr-un timp foarte scurt, el a reusit sa isi faca propria afacere, cumparand mai multe camioane de livrare.

Cinci ani mai tarziu, omul a devenit unul dintre cei mai mari retaileri de produse alimentare din State. Apoi s-a gandit ca este timpul sa planifice viitorul familiei sale, asa ca a decis sa isi faca o asigurare de viata.

Citește și:

Dupa ce a vorbit cu brokerul de asigurare si a hotarat planul de protectie, brokerul i-a cerut adresa de mail. Omul a raspuns: “Eu nu am un e-mail.”

Brokerul a ramas uimit: “Nu pot sa cred. Nu aveti un e-mail si totusi ati reusit sa construiti un imperiu. Va puteti imagina ce ati fi putut fi daca aveati un email?

Barbatul s-a gandit pentru un moment, apoi a raspuns: “Spalam podele la o companie internationala.

foto prima pagina: tanar la birou, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.