Setari Cookie-uri

Scrisoare pentru amanta sotului meu: Iti multumesc!

Aceasta sotie furioasa a scris o scrisoare pentru amanta sotului sau. INCREDIBIL

Iti multumesc, draga mea…

… pentru ca ai lasat urme de muscaturi pe tot pieptul sotului meu aseara.

Nu, chiar vorbesc serios, iti multumesc! Nu ai idee de cosmarul de care ne-ai salvat pe mine si pe copiii mei.

Pentru a te recompensa pentru tot ce ai facut pentru familia mea, iti ofer sotul meu. Pentru a accepta premiul, te rog sa ai in vedere urmatoarele reguli:

1. Vei fi nevoita sa il intretii din punct de vedere financiar; spun asta deoarece avem doi copii impreuna (bineinteles, stiai asta), ceea ce inseamna ca el va fi nevoit sa ofere o mare parte din salariul sau pentru a ajuta la cresterea micutilor. Te rog sa tii cont si de faptul ca m-a tinut acasa timp de 11 ani, asa ca imi va plati si mie pensie alimentara. Deci, uita de banii lui, draga mea… pentru ca astia sunt ai mei.

2. Va trebui sa ii cumperi haine noi. Vezi tu… dupa ce a iesit din dusul nostru (acum al meu) in aceasta dimineata, ud fleasca si complet gol m-am uitat atent la el. Atunci mi-am dat seama de “muscaturile din dragoste” pe care i le-ai lasat. Si uita ca exact in acel moment, in casa mea a aparut o gaura neagra imensa si i-a inghitit toate hainele. Asadar, va veni la tine aproape dezbracat (norocoaso!). Partea buna este ca il poti imbraca fix cum vrei tu.

Citește și:

3. Va trebui sa ii lasi weekendul liber de fiecare data. In acest timp va fi obligat sa vina in vizita sa isi vada copiii.

4. Nu vei avea o viata sexuala buna. Da, stiu ca nu ati facut nimic aseara. De cand a avut problema aceea cu spatele, in urma cu patru ani, penisul lui nu mai functioneaza bine. Pacat pentru tine pentru ca, inainte de asta, era capabil de cel mai bun sex din lume… Acum tu trebuie sa te multumesti cu jumatate din ce putea… si asta doar daca foloseste pastila albastra. Cumpara-ti multe baterii… sau fugi la alti barbate.

Apropo… daca te intrebi daca poate fi reparat… nu, nu poate… e vorba de o problema a nervilor, draga mea.

5. Nu mi-l vei inapoia. Eu nu il voi mai dori inapoi. A distrus totul cand te-a atins. Am fost o sotie buna si am avut o familie frumoasa impreuna.

6. Va da vina pe tine pentru toate astea. Mi-a spus, cu lacrimi in ochi, ca ii spuneai chicotind “Sper ca sotia ta sa vada semnele astea.” Nu stiu daca ai spus asta sau nu. Chiar nu imi pasa. Cu toate acestea, in cazul in care ai spus-o, dorinta ti s-a indeplinit. Am vazut… si el e suparat. Este atat de suparat ca ai facut acest comentariu incat atunci cand l-am pocnit in fata si-a cerut scuze. Da, stiu, violenta nu este buna. Sa fiu sincera, nu am lovit niciodata pe nimeni inainte. Cu toate acestea, nu imi pare rau pentru ce am facut… si daca as da timpul inapoi, as face-o din nou… numai ca de data asta as tinti mai jos.

Citește și:

7. Aceasta nu este o regula.. este mai degraba un avertisment prietenesc. Ma voi asigura ca ii voi ocupa timpul cu tot felul de prostii pentru a nu sta cu tine. Voi face tot posibilul pentru a il rani si a te rani… asa cum voi mi-ati ranit copiii. Am fost cu el timp de 12 ani, il cunosc mai bine decat tine.

Asa ca… iti multumesc, draga mea, pentru ca mi-ai aratat ca 11 ani de casnicie si doi copii nu au insemnat nimic. Te felicit pentru barbatul castigat. Este doar al tau!

foto prima pagina: proaspat casatoriti, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.