Setari Cookie-uri

Ma intreb daca stie ca inca imi lipseste?

Scrisoarea deschisa a unui barbat pentru fosta lui prietena.

Ma intreb daca stie ca atunci cand a plecat mi-a frant inima? Este ciudat ca inca o mai vad in toate femeile pe care le intalnesc pe strada. Este ciudat ca inca ma intreb oare ce simte? Sper sa fie bine. Sper sa stie ca intotdeauna am vrut tot ce este mai bun pentru ea.

Este dificil ca tu sa iei decizia de a spune Adio, desi stii ca este dragostea vietii tale, insa esti constient de faptul ca nu esti suficient de bun pentru ea.

Prea multa suferinta…

Sunt momente in care pun la indoiala alegerea pe care am facut-o… atunci inima mea se sfarama in bucati.

Gandurile imi umplu mintea, iar amintirile dureroasa imi invadeaza sufletul. Viata trebuie sa mearga mai departe… insa imi poate spune cineva cum?

Daca ar exista un buton pentru a sterge totul as fi primul care l-ar folosi.

Uneori ma simt vinovat pentru momentele in care ies cu alte femei; gandurile mele sunt tot la ea. Lucrurile marunte imi amintesc de ea.

Citește și:

Sufletul ei cald, imbratisarile pline de dragoste, sarutarile pasionale… modul in care imi vorbea, mangaierile dulci, nenumaratele mesaje despre nimic special… tot ce faceam cu ea avea sens.

Poate ca intr-o zi voi reusi sa ingrop trecutul. Intr-o zi voi ramane doar cu amintiri frumoase, care nu ma vor mai afecta. Dar acea zi nu este astazi… Astazi doar imi este dor..

foto prima pagina: cuplu la iarba verde, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.