Setari Cookie-uri

Arati DEZGUSTATOR! Clipul INCREDIBIL pe care toate femeile trebuie sa il vada

Un filmulet incredibil pe care toate trebuie sa il vedem. Mesajul este extrem de emotionant.

"In urma cu trei luni am inceput sa postez pe retelele de socializare imagini cu mine nemachiata. Filmul contine comentarii REALE ce au fost lasate la pozele cu fata mea.

De-a lungul ultimelor luni am primit mii de mesaje de la oameni din lumea intreaga care au probleme sau au avut probleme cu acneea, o insecuritate sau o problema de incredere.

Am vrut sa realizez acest clip pentru a demonstra cum social media poate produce asteptari nerealiste atat asupra femeilor, cat si asupra barbatilor. Ca societate, suntem obisnuiti sa vedem imaginea falsa a perfectiunii si sa ne comparam cu standardele de frumusete nerealiste... si poate fi greu sa ne amintim cel mai important lucru: NOI SUNTEM FRUMOSI.

Tu esti frumoasa - indiferent de cate defecte crezi ca ai, indiferent de cat de suparata esti despre modul in care arati sau cat de greu iti este sa iti faci prieteni. TREBUIE sa ai incredere in tine... si nu lasa pe nimeni sa iti spuna cuvinte urate - nici macar pe tine!" - este mesajul tinerei Em Ford.

Citește și:

"Nu ma pot uita la ea”, "La naiba, ceva este un neregula cu fata ei?”, "Fata ei este atat de urata”, "Oribil!”, "Urat!”, "O, Doamne”, "Serios? Si-a spalat vreodata fata?”, "Urata ca dracu’”, "Revoltator”, "Arati dezgustator!”

"Esti atat de frumoasa”, "Atat de draguta”, "Minunata!”, "Imi place atat de mult machiajul tau”, "Arati pur si simplu uluitor”, "Rujul te prinde perfect”, "Esti perfecta”, "Esti uimitoare, dar prea brutala”, "Ti-ai pus prea mult machiaj”, "Asta e publicitate falsa”, "Ar trebui sa fie ilegal”, "Este derutant”, "Uite de ce nu am incredere in mine”, "Esti atat de urata, ti-ai pus prea mult machiaj”, "Imagineaza-ti sa o vezi asa cand te trezesti”, "Inca arati ca dracu, tarfa cu machiaj”, "Arati dezgustator”

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.