Setari Cookie-uri

Scrisoare pentru sufletul meu pereche: Intr-o zi te voi gasi!

Vreau ca pentru o perioada de timp sa pot fi singura... insa vreau sa fiu singura cu tine.

Vreau sa mergem la bere cu prietenii tai, vreau sa fii mahmur a doua zi si sa ma rogi sa stau langa tine, sa vrei sa ma tii in brate. Vreau sa vorbim in pat dimineata despre tot felul de lucruri insa dupa amiaza imi doresc ca fiecare sa mearga pe drumul lui.

Vreau sa-mi povestesti despre serile cu prietenii. Sa imi spui ca a existat o fata la bar care a flirtat cu tine. Vreau sa-mi trimiti mesaje atunci cand esti beat, sa-mi spui lucruri neimportante… doar pentru a te asigura ca si eu ma gandesc la tine.

Vreau sa radem in timp ce facem dragoste. Vreau sa radem pentru ca incercam lucruri noi si nu functioneaza.

Vreau sa fim cu prietenii nostri, sa ma tii de mana si sa ma duci in alta camera doar pentru ca nu mai rezisti si vrei sa faci dragoste cu mine. Vreau sa incerci sa ramai tacut pentru ca exista persoane care ne-ar putea auzi.

Vreau sa mancam impreuna, vreau sa vorbim despre mine, despre tine… despre noi. Vreau sa ne plimbam prin toata lumea impreuna. Vreau sa visam mult, sa ne facem planuri si sa ne gandim la viitor. Vreau sa fiu luata prin surprindere, sa imi spui: “Fa-ti bagajul; plecam in vacanta.”

Citește și:

Vreau sa fac lucruri cu tine pe care nu le-am mai facut cu nimeni altcineva… pentru ca in tine am incredere. Vreau sa ma saruti non stop, sa ma tii in brate, sa nu imi dai drumul de la pieptul tau intreaga noapte.

Nu vreau ca tot timpul sa stai cu mine, vreau sa ai viata ta, sa iti decizi singur viitorul… vreau sa facem si lucruri diferite si apoi sa povestim unul altuia.

Vreau ceva ce este in acelasi timp simplu si complicat… o relatie pentru care sa am intrebari de fiecare data cand sunt singura, insa atunci cand te vad sa stiu ca tu esti alesul. Vreau sa ma vezi frumoasa, sa fii mandru sa spui celor din jur ca sunt a ta. Vreau sa te aud spunand ca ma iubesti. Vreau sa ma lasi sa merg in fata ta doar pentru a te uita cum soldurile mele se leagana de la stanga la dreapta… vreau sa ma doresti, sa stiu ca nu poti trai fara mine.

Vreau sa imi fac planuri fara a sti daca vor fi sau nu implinite… vreau sa fiu intr-o relatie care sa fie sigura.

Citește și:

Vreau ca tu sa fii cel mai bun prieten al meu, cel cu care pot vorbi orice si oricand. Vreau sa iti pastrezi dorinta de a flirta cu alte fete, insa sa nu faci niciodata urmatorul pas. Vreau sa fii cel cu care fac dragoste si langa care adorm in fiecare seara. Vreau sa traiesc o viata cu tine…

Intr-o zi te voi gasi, suflet pereche!

Sursa material: huffingtonpost

foto prima pagina: tineri pe bicicleta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.