Setari Cookie-uri

Acest barbat isi astepta prietenul la aeroport. Ce a vazut i-a schimbat complet viata

Un barbat isi astepta prietenul la terminalul Sosiri, la aeroport. El a fost martorul unui eveniment care i-a schimbat radical viata.

In timp ce asteptam zborul prietenului meu, am avut una din acele experiente incredibile pe care le auzi doar in fime sau carti. S-a intamplat la doar doi metri de mine.

Am vazut cum un barbat cu doua bagaje venea direct catre mine. Acesta s-a oprit fix langa mine… atunci am realizat ca stateam fix langa familia lui.

Mai intai si-a luat fiul cel mic in brate (cred ca micutul avea vreo sase ani). S-au tinut in brate pentru un timp destul de lung; apoi s-au uitat unul in ochii celuilalt si l-am auzit pe tata spunand “Ce ma bucur ca te vad, fiule! Mi-ai lipsit atat de mult!

Fiul lui a zambit oarecum timid, stergandu-si usor ochii… apoi a raspuns: “Si tu mi-ai lipsit, tati!

Apoi, barbatul s-a ridicat din genunchi si s-a uitat in ochii fiului sau mai mare (acesta avea poate noua sau zece ani). Pe el l-a imbratisat, dandu-i o palma usoara pe spate:

Citește și:

Tu esti deja un barbat! Te iubesc foarte mult, tinere!” – l-am auzit pe tata spunand.

In timp ce toate astea se intampla, o fetita (probabil de un an sau un an si jumatate) era agitata si emotionata in bratele mamei sale. Ea nu si-a luat nici macar o secunda ochii de la tatal sau. Barbatul i-a spus “Buna, printeso!”, luang usor din bratele mamei sale. Si-a sarutat fetita pe toata fata in timp ce facea piruete cu ea. Fetita radea in hohote si isi tinea tatal strans de gat.

Dupa cateva momente, el a dat-o pe micuta fiului cel mare si a spus: “Am pastrat cel mai bun moment pentru final.” In acel moment sotia lui i-a sarit in brate; au avut un moment romantic. Pot spune ca am fost martorul celui mai frumos sarut pe care l-am vazut vreodata. El s-a uitat in ochii ei timp de cateva secunde, apoi a spus in soapta: “Te iubesc atat de mult!

Citește și:

Pentru o clipa mi-au amintit de tineri proaspat casatoriti… insa era imposibil sa fie la inceputul relatiei; erau deja o familie. M-am uitat nedumerit la el si mi-am dat seama apoi ca sunt privit… atunci vocea mea nervoasa mi-a luat-o inainte:

WOW! De cat timp sunteti casatoriti?

Suntem impreuna de 14 ani… casatoriti de 12.” – mi-a raspuns el foarte mandru, cu zambetul pe buze, apoi s-a intors sa isi sarute din nou sotia.

Atunci… de cat timp esti plecat?” – am continuat eu cu intrebarile.

Barbatul s-a intors catre mine: “De doua zile intregi!

Doar doua zile? Am crezut ca a fost plecat luni… ani! Stiu, expresia de pe fata mea m-a tradat. I-am spus rusinat ca sper sa am parte si eu de o astfel de relatie:

Sper ca si casatoria mea sa fie la fel de pasionala dupa 12 ani.

Citește și:

Omul s-a oprit brusc din zambit; m-a privit fix in ochi si cu o voce puternica care parea sa imi arda sufletul mi-a spus ceva care m-a schimbat complet:

Nu spera, prietene!... HOTARASTE asta! Schimbarea e in tine!

Apoi mi-a strans mana, si-a luat familia si a plecat.

Sursa material: Michael D. Hargrove and Bottom Line Underwriters, Inc., Copyright 1997

foto prima pagina: tata si fiu in aeroport, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.