Setari Cookie-uri

Lucrurile bune vin la cei care asteapta

Nu trebuie sa renuntam la visele noastre, inceputul este intotdeauna cel mai greu.

Lucrurile bune vin la cei care asteapta, lucrurile marete vin la cei care au rabdare si lucrurile speciale vin la cei care se ridica si fac orice pentru a le indeplini.

Nu renuntati niciodata si fiti increzatori in ceea ce faceti. S-ar putea sa existe momente dificile, insa obstacolele pe care le veti intalni in drumul vostru va vor face mai hotarati sa va atingeti obiectivele si sa va vedeti visele implinite.

"Chiar si intalnirile intamplatoare sunt rezultatul karmei... Lucrurile din viata sunt predestinate de vietile noastre anterioare. Fiindca nici in cele mai neinsemnate evenimente nu exista coincidente." - Haruki Murakami.

"Schimba ceea ce poti schimba. Accepta ceea ce nu poti schimba. Si invata sa fi indeajuns de intelept pentru a sti diferenta dintre ele." - Reinhold Niebuhr

"Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor, viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare." - Langston Hughes

Citește și:

"Ai grija cu gandurile tale caci vor deveni cuvinte. Ai grija cu cuvintele tale caci vor deveni actiuni. Ai grija cu actiunile tale caci vor deveni obiceiuri. Ai grija cu obiceiurile tale caci vor construi caracterul. Ai grija cu caracterul tau iti va deveni destin." - Lao Tzu.

foto prima pagina: pod peste un lac, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.