Setari Cookie-uri

I-a spus sotiei ca vrea sa o paraseasca pentru o tanara de 23 de ani. Raspunsul ei este absolut genial!

O poveste despre ce inseamna sa ai sentimentul ca "iarba e mai verde pe partea cealalta."

Barbatul nu era multumit de sotia lui, deoarece simtea ca ea nu si-a tinut partea in ceea ce priveste casatoria si nu s-a implicat indeajuns de mult.

cuplu

Foto: Andrey Popov, Shutterstock

Dupa 50 de ani de casatorie, m-am uitat cu atentie intr-o zi la sotia mea si am spus:


“Cu 50 de ani in urma aveam o casa ieftina, o masina uzata, dormeam pe o canapea extensibila si ma uitam la un televizor alb-negru. Cu toate acestea, tot am reusit sa cuceresc o tanara sexy de 23 de ani.”

Astazi am o avere de milioane, o masina care valoreaza mii de dolari, un pat dublu imens si un televizor scump. Dar acum ma duc la culcare cu o batrana de 73 de ani. Asa ca i-am spus sotiei:

- Se pare ca tu nu te-ai descurcat cu partea ta!


Sotia mea este o femeie foarte rezonabila. Asa ca mi-a spus sa caut o tanara sexy de 23 de ani. In acelasi timp, ea s-ar asigura ca am inca o data sansa sa traiesc intr-o casa ieftina, sa conduc o masina uzata, sa dorm pe o canapea si sa ma uita la un televizor alb-negru mic.

Raspunsul femeii a fost pe cat de simplu, pe atat de intelept si din care cu siguranta avem ce invata. In viata trebuie sa stim sa pretuim ce avem si persoana care a fost alaturi de noi si ne-a ajutat sa evoluam. Cei care nu stiu sau uita sa faca acest lucru, merita sa piarda tot.

Citește și:

Foto prima pagina: Image Point Fr, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.