Setari Cookie-uri

Mesaj pentru toate femeile: De ce uitati ca sunteti de nepretuit?

O mica povestioara pe care trebuie sa o citeasca toata lumea, in special femeile. Nu trebuie sa uitam cat de importante suntem.

Cand Dumnezeu a creat femeia, a avut nevoie de foarte mult timp. Seara tarziu, un inger a venit la el si l-a intrebat: “De ce petreci atat de mult timp pentru a crea asa ceva?”

Si Domnul i-a raspuns: “Ai vazut cate trebuie sa fac pentru a ii da forma perfecta? Trebuie sa fie frumoasa, dar nu facuta din plastic, trebuie sa aiba mai mult de 200 de piese in miscare care pot fi inlocuite si trebuie sa functioneze pe toate tipurile de alimente. Trebuie sa fie capabila sa imbratiseze mai multi copii in acelasi timp, iar imbratisarea ei trebuie sa poata vindeca orice, de la un genunchi lovit la o mana rupta sau un suflet ranit… si ea trebuie sa faca toate acestea cu doar doua maini.”

Ingerul a fost impresionat de raspunsul lui Dumnezeu.

“Doar doua maini! Imposibil” – a spus acesta. “Si asa va arata modelul standard? Prea mult de lucru pentru o zi… asteptati pana maine si apoi va puteti reintoarce la treaba.”

Citește și:

“Nu pot sa astept.” – a spus Domnul. “Sunt atat de aproape de a termina aceasta creatie care va fi favorita inimii mele. Ea vindeca bolnavii si poate lucra pana la 18 ore pe zi.”

Ingerul a venit mai aproape si a atins femeia.

“Dar ai facut-o atat de moale, Doamne.” – a zis ingerul.

“Da, ea este moale. Dar este puternica. Nu iti poti imagina ce poate indura si cum poate depasi momentele dificile.”

“Poate gandi?” – a intrebat ingerul.

Domnul a raspuns: “Nu doar ca poate gandi, este rationala si poate negocia.”

Ingerul a atins obrazul femeii…

“Doamne, se pare ca aceasta creatie se scurge. Ati pus prea multe poveri pe ea.”

“Nu se scurge… ce vezi tu este o lacrima.” – l-a corectat Dumnezeu pe inger.

Citește și:

“Ce inseamna asta?” – a intrebat ingerul.

Si Domnul a raspuns: “Lacrimile sunt felul ei de a exprima durere, indoiala, dragoste, singuratate, suferinta si mandrie.”

Ingerul a fost impresionat: “Doamne, esti un geniu! Te-ai gandit la toate! Femeia este intr-adevar minunata.”

Da, femeia este MINUNATA. Femeia este mai puternica decat un barbat. Femeia rezolva probleme si are poveri grele. Femeia inseamna fericire, dragoste si iubire. Femeia zambeste cu toata inima. Femeia canta cand simte nevoia sa planga, plange cand este fericita si rade cand ii este frica. Femeia lupta pentru visele ei. Femeia se ridica impotriva nedreptatii. Femeia nu ia “NU” ca raspuns si intotdeauna cauta o solutie mai buna pentru problemele ei. Femeia face sacrificii pentru copiii ei, isi duce prietenul la medic daca acestuia ii este frica si dragostea ei este neconditionata. Femeia plange cand copiii ei sunt victoriosi, este fericita cand prietenii ei sunt bine. Inima femeii este franta cand o ruda apropiata sau un prieten moare, dar ea gaseste puterea de a merge mai departe cu viata.

Citește și:

Femeia stie ca un sarut si o imbratisare poate vindeca o inima franta. Exista un singur lucru in neregula cu ea: UITA CA ESTE DE NEPRETUIT.

foto prima pagina: SunKids

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.