Setari Cookie-uri

Cum sa faci tiramisu raw vegan?

Cel mai bun tiramisu din lume este cel raw vegan. Nici nu contine zahar.

comunicat de presa:

Pasionata de dulciurile raw-vegane, Laura Cosoi a invatat alaturi de Anca Alungulesei, gazda serialului online de bucatarie raw-vegana Mademoiselle Coco, cum sa prepare tiramisu raw vegan.

Prezentatoarea serialului a ales aceasta reteta special pentru Laura Cosoi, pentru ca stia despre pasiunea acesteia pentru cafea. “Imi place foarte mult cafeaua! Ma culc seara cu gandul la cafeaua de a doua zi dimineata!”, a marturisit actrita.

Din curmale, unt de cacao, lamaie, apa filtrata, sare si cafea solubila, Mademoiselle Coco a preparat un blat pe care Laura Cosoi l-a gasit pur si simplu delicios. Apoi, fascinata de acest desert atat de simplu, Laura a “preluat fraiele” si, sub atenta indrumare a Ancai Alungulesei, a inceput sa combine ingredientele pentru crema de ciocolata neagra si cea de ciocolata alba.

Citește și:

“O poveste spune ca aceasta prajitura a fost creata in timpul Primului Razboi Mondial. Atunci, femeile din nordul Italiei preparau aceste deserturi pentru barbatii lor, ca sa le ia atunci când plecau la razboi. Se pare ca prajitura trebuia sa le aminteasca de dragostea pe care le-o purtau, iar continutul puternic de cafeina le-ar fi dat energie pentru lupta. De fapt “tiramisu” inseamna ridica-ma”, explica Anca Alungulesei.

De la prezentatoarea serialului Laura Cosoi a aflat multe lucruri interesante si despre ingredientele “secrete” ale preparatelor din bucataria lui Mademoisele Coco. “Cacaua trebuie pusa in tiramisu cu dragoste!”, i-a indicat Anca Alungulesei actritei care a replicat ca ea este “toata numai dragoste!”.

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.