Setari Cookie-uri

Scarlett Johansson: Cum te astepti ca altii sa te iubeasca daca nici macar tu nu te iubesti?

Scrisoarea lui Scarlett Johansson pentru toate femeile. Invatati sa va iubiti.

"In spatele elegantei, in spatele machiajului, in spatele tuturor acestor haine sofisticate... este o fata obisnuita care are un loc de munca obisnuit.

Am vazut fete tinere ce iau ca modele celebritati si incearca sa fie ca aceste vedete pe care le venereaza. Ele incearca sa atinga perfectiunea, sa aiba un corp fara cusur si o piele perfecta. Ele nu sunt pe deplin constiente de faptul ca in spatele apectului exista o armata de designeri, makeup artisti si editare photoshop/video. Vedem gresit frumusete.

Nu ai niciun avantaj in a arata bine daca in fiecare secunda esti atenta doar la tine, la modul in care te imbraci si te aranjezi.

Ar trebui sa fii atenta la ce ai in suflet. Sa te iubesti asa cum esti... si atunci cand te uiti intr-o oglinda si te vezi fara machiaj sa ai un zambet mare pentru ca iti accepti imperfectiunile.

Imagineaza-ti doar... cum te astepti ca altii sa te iubeasca daca nici macar tu nu te iubesti?

Citește și:

Invata sa iti pese de tine, invata sa te iubesti, sa accepti ceea ce esti si cine esti... nu lasa ca lumea sa puna o eticheta pe tine. Tot ce trebuie sa faci este sa ai o inima mare si sa fii plin de compasiune fata ce ceilalti."

Sper ca veti raspandi mesajul si sper ca pe viitor lumea sa aprecieze mai mult frumusetea interioara decat aspectul exterior.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.