Setari Cookie-uri

Ce conteaza mai mult pentru tine: familia sau bunurile materiale?

O povestioara cu un mesaj emotionant pentru toti parintii.

Un barbat stergea masina lui noua; muncise ani intregi pentru a isi permite o astfel de masina, era visul lui de foarte multi ani. Iar acum o avea si era cel mai fericit.

In timp ce el lustruia automobilul, fiica lui de doar patru anisori a luat o piatra si a zgariat partea laterala a acestuia. Foarte furios, tatal a luat mana copilului sau si a inceput sa o loveasca de mai multe ori, nerealizand ca foloseste o cheie grea.

La spital, doctorii au fost nevoiti sa ii taie toate degetele din cauza fracturilor multiple. Au spus ca aceasta era singura varianta.

In momentul in care fetita si-a vazut tatal, cu ochii plini de lacrimi l-a intrebat: "Tati, cand imi vor creste degetele la loc?"

In acel moment barbatul a simtit o lovitura direct in inima. Nu mai stia nici macar sa mai vorbeasca. El s-a intors la masina, a luat un ciocan si a lovit-o de nenumarate ori. Devastat de propriile sale actiuni, s-a asezat pe iarba... atunci a vazut ca fiica lui scrisese cu piatra "Tati, te iubesc."

Citește și:

Morala povestii: Amintiti-va, furia si dragostea nu au nicio limita. Tineti minte ca lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii sunt pentru a fi iubiti. Insa problema din lumea de astazi este ca oamenii sunt folositi, iar lucrurile sunt iubite.

foto prima pagina: Angela Hawkey, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.