Setari Cookie-uri

Ashton Kutcher: Cel mai sexy lucru din intreaga lume este sa fii inteligent

Acesta este cel mai sincer si frumos discurs spus de o persoana publica.

Hey! Ce faceti? Bine, bine… hai sa fim brutal de sinceri… acesta este un premiu pentru un barbat batran… acesta este precum un premiu de bunic… si, dupa ce termin aici, trebuie sa merg la casa de senili.

Asa.. in primul rand, vreau sa spun ca nu as fi avut vreo cariera fara voi. Eu nu as fi putut face toate acest lucruri daca nu erati voi. Stiti, m-am gandit la o chestie. La Hollywood, in industria in care facem atatea lucruri, exista o multime de secrete in interior pentru a iti mentine cariera pe linia de plutire… si o multime de secrete pentru a deveni vedeta.

Sincer, ma simt ca v-am mintit pana acum…

Numele meu nici macar nu este Ashton. Ashton este al doilea prenume al meu. Primul meu prenume este Chris. Si.. si intotdeauna a fost Chris. Mi-am schimbat numele la varsta de 19 ani, cand devenit actor.
Dar sunt unele lucruri cu adevarat uimitoare pe care le-am invatat cand eram Chris… si am zis sa le impartasesc cu voi.. pentru ca eu cred ca voi sunteti cei care m-au ajutat sa fiu astazi aici.

Citește și:

Asadar… este vorba de trei lucruri:

Primul lucru este legat de oportunitate, al doilea lucru este despre a fi sexy si al treilea lucru este despre a iti trai viata.

OPORTUNITATEA – eu cred ca oportunitatea presupune multa munca. Cand aveam 13 ani am avut primul meu loc de munca alaturi de tatal meu. Caram tigle pe acoperisul caselor. Apoi, mi-am luat alt job: spalam vase intr-un restaurant. Apoi am primit inca un loc de munca intr-un magazin alimentar. Apoi am primit un alt loc de munca intr-o fabrica; maturam praful de pe podele. Si nu am avut niciodata un job la care sa spun ca sunt bun. Eram doar norocos. Fiecare job pe care l-am avut a fost precum o oportunitate pentru urmatorul job… nu renuntam la slujba mea pana cand nu aveam urmatorul loc de munca.

A FI SEXY: Cel mai sexy lucru din intreaga lume este sa fii inteligent. Si sa fii atent. Si sa fii generos. Orice altceva este doar rahat. Va spun sincer. Este de rahat ca oamenii incearca sa se vanda pentru ca tu sa te simti mai nesemnificativ. Aveti incredere in voi! Fiti inteligenti, fiti generosi, fiti buni!

Citește și:

    Al treilea lucru este ceva de care mi-am amintit cand am facut filmul cu Steve Jobs.

    Si Steve Jobs spunea: “Cand cresti, oamenii din jurul tau iti spun ca lumea este asa cum este si ca scopul tau este sa iti traiesti viata in aceasta lume si sa incerci sa nu intri in prea multe belele si poate sa primesti educatie si sa iti iei un job, sa faci niste bani si sa ai o familie.”

    Dar viata nu inseamna doar asta. Viata este mult mai mult. Viata este facuta de oameni care poate ca nu sunt mai destepti decat voi. Si voi va puteti construi propria viata si in aceasta viata pot trai si alti oameni. Asa ca… invatati sa fiti fericiti. Construiti-va viata asa cum o visati… gasiti oportunitati si amintiti-va sa fiti sexy (inteligent).

    foto prima pagina: captura Youtube

    Vizionare placuta


    Kudika
    26 Septembrie 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.