Setari Cookie-uri

Tatal acestei fetite si-a parasit familia. Ce a facut micuta? O super poveste

Acest mesaj trebuie citit de toate mamele si toti tatii din lume. Este incredibil.

Dragilor, vreau sa va povestesc despre o lectie de viata primita de la fiica mea de 11 ani. Fetita mea nu isi mai vazuse tatal biologic de cand avea patru ani. Acum are 11. Cand ea avea doi anisori, fostul meu sot m-a sunat si m-a intrebat daca ii permit sa isi rezilieze drepturile parintesti pentru a nu mai plati pensie alimentara. Am fost de acord… am vrut sa il scap de durerea de a fi tata si de sacrificiul financiar pe care il facea. In plus, eram fericita ca se intampla asta cand era ea mica pentru ca mi se parea ca suferinta ar fi fost si mai mare daca intelegea cu adevarat ce se intampla intre noi. Nu am mintit-o niciodata si am incercat sa raspund mereu intrebarilor sale in cel mai bun mod posibil.

Cand fata mea avea patru ani, el m-a contactat si mi-a spus ca a fost diagnosticat cu cancer. M-a rugat sa ii permit sa isi vada fetita. Am stabilit sa ne vedem intr-o zi in parc. El ceruse doua ore pentru a le petrece cu fiica mea… a stat doar 20 de minute. Apoi nu am mai auzit de el.

Citește și:

In aceasta vara ne-am intalnit cu un prieten comun. El mi-a spus ca fostul meu sot are o familie acum si ca este fericit. Stomacul meu s-a intors pe dos… ma gandeam cat de dureros poate sa fie pentru fiica mea sa auda toate aceste lucruri despre tatal ei. Am incercat sa opresc conversatia, am urcat in masina si am plecat. Fetita mea s-a uitat cu ochii plini de lacrimi la mine si, mangaindu-ma pe obraz, mi-a spus: “Mama… Si-a dat seama cum sa fie un tata. Este un lucru foarte frumos. Ma bucur pentru copilasii lui.

Si asta a fost ziua in care fiica mea de 11 ani m-a invatat tot ce trebuie sa stiu despre iertare.

foto prima pagina: Natalia Kirichenko, Shutterstock

Ai propria ta poveste de spus? Contacteaza-ne acum! Ne-ar placea sa auzim ce ai de spus. O parte dintre povesti vor fi publicate aici.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.