Setari Cookie-uri

A postat aceasta imagine pe retelele de socializare. Ce s-a intamplat apoi?

Aceasta tanara a postat o fotografie cu ea pe retelele de socializare. Ce a urmat a lasat-o fara cuvinte.

Claire Shepherd, o tanara din Marea Britanie, a aplicat pentru un job la o companie locala. Tanara habar nu avea de ceea ce urma sa se intample... in mai putin de o ora ea a trecut de la fericire la tristete... apoi la manie si dezgust.

Claire, in varsta de 27 de ani, a postat recent pe Facebook cateva randuri in care si-a spus povestea.

"Astazi am reusit sa obtin un loc de munca... si am fost concediata in jumatate de ora." - spune tanara, potrivti Dailymail.

Claire a avut un interviu prin telefon; acesta a decurs foarte bine, iar la finalul conversatiei a primit jobul. Apoi, compania a trimis un email in care i-au explicat motivele pentru care renunta la colaborarea cu ea:

"In timp ce citeam nu imi venea sa cred. Au mentionat ca toate tatuajele mele trebuie sa fie acoperite deoarece stilul meu poate deranja anumite persoana. Crezand ca este doar un e-mail standard mai vechi al companiei si ca punctele de vedere s-au schimbat, le-am trimis un raspuns in care le-am explicat ca am tatuaje si pe mana si ca sper ca acestea nu imi vor afecta noul loc de munca.

Citește și:

Am fost socata cand au raspuns si au spus ca nu mai pot fi angajata lor deoarece nu imi pot acoperi tatuajele." - a mai spus tanara.

foto interior si prima pagina: someecards, Twitter

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.