Setari Cookie-uri

De ce trebuie sa pretuim femeia? O poveste incredibila

Diferenta dintre un barbat si o femeie. Toata lumea trebuie sa citeasca asta.

Intr-o seara obisnuita, sotul si sotia se uitau la tv… femeia a spus: “Sunt obosita, deja este tarziu. Cred ca o sa merg la culcare.” Ea a mers la bucatarie pentru a pregati pachetelele pentru pranzul din urmatoarea zi. A spalat vasele, a scos legumele din congelator pentru a le dezgheta pentru urmatoarea zi, a facut cateva sandwichuri pentru copii, a curatat masa, a pus linguri si boluri pe masa, a scos cerealele din cutie, a pus apa in cafetiera… asta doar pentru a ii fi mai usor in urmatoarea dimineata.

Apoi a calcat o camasa si a prins un nasture ce statea sa cada.

A strans jucariile imprasitate prin toata casa, a pus telefoanele la incarcat… a bagat cateva rufe in masina de spalat.

Acum chiar i se facuse somn. Cand sa mearga catre dormitor, s-a oprit in birou si a aranjat toate documentele intinse pe toata masa. A facut o lista de cumparaturi, a pus scaunul la locul lui si a mers in baie. S-a spalat pe dinti si pe fata si a pus in cosul de rufe un prosop aruncat pe jos.

Citește și:

Sotul a auzit-o si i-a spus: “Am crezut ca mergi la culcare.”

“Mai am putina treaba, merg imediat.”

A spalat vasele cainelui si ale pisicii, le-a pus apa proaspata si s-a asigurat ca usile erau incuiate. Pe drumul catre dormitor, s-a oprit in camera copiilor, i-a invelit si i-a pupat pe frunte. A strans jucariile din pat, a inchis lumina de pe noptiera si a deschis putin geamul pentru aer proaspat.

In cerma ei, a setat alarma. Pe scaunul de langa geam si-a pus hainele pentru urmatoarea zi de munca, apoi si-a spus rugaciunea. In acel moment, sotul a oprit televizorul si a anuntat-o “Eu ma bag la somn.” Si a facut-o…. fara sa se gandeasca ca ar trebui sa mai faca ceva.

Vi se pare ceva ciudat aici?

Da… femeia este extraordinara. Intotdeauna se gandeste la cei din jurul sau si abia apoi la ea.

Citește și:

Trimiteti acest mesaj tuturor femeilor… vor aprecia acest gest frumos. Si nu uitati si de barbati… pentru a intelege cat de speciale sunt femeile.

foto prima pagina: Hrecheniuk Oleksii, Shutterstock

Ai propria ta poveste de spus? Contacteaza-ne acum! Ne-ar placea sa auzim ce ai de spus. O parte dintre povesti vor fi publicate aici.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.