Setari Cookie-uri

Motivul INCREDIBIL pentru care aceasta femeie face yoga aproape dezbracata

In acest moment toata lumea vorbeste despre femeia care face yoga aproape dezbracata.

Yoga este despre o multime de lucruri... insa, in primul rand, este despre a invata sa te iubesti.

Valerie, cunoscuta si sub numele de Big Gal Yoga, ne ajuta sa ne iubim corpurile si sa ne acceptam defectele. Ea a inceput sa posteze imagini pe conturile personale de socializare in care prezinta pozitii din yoga in urma cu doar trei ani... acum are peste 100.000 de fani pe Instagram.

"Prin practica yoga am ajuns sa imi iubesc corpul si sa il accept asa cum este. Aceste exercitii mi-au dat puterea de a trece peste orice obstacol mental... de a scapa de indoielile pe care le am legate de corpul meu si de a fi eu insami... viata este despre lucruri frumoase... asa ca trebuie sa ne bucuram de ele.

Ma intrebam daca sa postez sau nu astel de imagini.. apoi am decis sa imi arat corpul deloc perfect si dolofan. Asa este, asa vi-l prezint. Acum il iubesc. Toate avem anumite defecte care nu ne plac la corpul nostru, indiferent de cum aratam sau ce varsta avem... Este bine sa ne uitam la noi si doar sa ne iubim asa cum suntem. Trebuie sa invatam sa ne iubim... treptat putem face asta. Suntem frumoase, este important sa nu uitam asta." - spune Valerie.

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.