Setari Cookie-uri

Secretul pe care sotia mea nu mi l-a impartasit niciodata

Povestea acestui barbat face inconjurul lumii. Trebuie sa o cunoasteti si voi, poate fi o lectie de viata pentru multi dintre noi.

Mi-am intalnit sotia atunci cand aveam doar cinci ani. Parintii nostri erau prieteni si ne-au dus la aceeasi scoala. Am crescut ca prieteni, insa niciodata nu ne-am gandit ca am putea fi un cuplu. Chiar inainte de ziua ei de nastere (implinea 16 ani) ea mi-a spus ca si-ar dori sa o scot in oras, ca o prima intalnire. Mi-a marturisit ca stia ca se va distra cu mine. Asa ca m-am uitat in cartea mea cu 101 intalniri minunate (va jur ca aceasta era o carte reala) si am ales cateva idei. Una dintre ele era sa iau niste banuti, sa mergem la o fantana si sa ne punem amandoi cateva dorinte. Imi puteam permite asta.

I-am cerut mamei cativa banuti si m-am dus sa o iau de acasa. Ne-am plimbat prin mall, am vazut un film la cinema si apoi am facut inconjurul mallului din exterior. Am vazut o fantana; dar era inchisa pentru reparatii. Deci nu a mers aceasta idee.

Citește și:

Cand sa mergem catre casa, am dat de o balta foarte mica. Daca nu am gasit fantana, m-am multumit si cu aceasta apa. Am scos din buzunar monedele si i-am spus planul. Impreuna ne-am spus dorintele si am aruncat banuti in acea balta. Dupa dorinta 49 am ramas fara bani. Mi s-a parut amuzant ca femeia de la magazinul de unde am schimbat bancnota m-a inselat cu o moneda… dar nu m-am gandit prea mult la asta. Am dus-o acasa si am ramas prieteni.

Un an mai tarziu am inceput sa ne intalnim tot mai regulat. In primul an de liceu eram deja un cuplu. Dupa ce am terminat liceul, ea a plecat la facultate intr-un alt oras mai indepartat… si am decis sa facem o pauza, stabilind ca atunci cand ea va veni acasa in vacanta de vara, daca niciunul dintre noi nu are un nou partener, vom iesi din nou in oras. Asa s-a intamplat in fiecare an pana cand am ajuns la 20 si ceva de ani si am decis ca trebuie sa fac ceva in acest sens.

Citește și:

Acum: avem doi copii frumosi si suntem casatoriti de 10 ani. La cea de-a 10-a aniversare a casniciei noastre, sotia mea mi-a intins un plic. L-am deschis si in interiorul lui era o moneda, care era perforata in interior – avea o gaura in forma de inima. Am vazut acest banut uzat prins la cheia ei de la apartament ani de zile. Mi-am inclinat capul intr-o parte si i-am oferit privirea de “Ce se intampla? Nu inteleg nimic.”. Ea mi-a spus sa ma uit in plic. In interiorul acestuia am gasit o mica bucata de hartie scrisa de mana.

Era o pagina smulsa din jurnalul ei. Primele cuvinte pe care le-am vazut datau ziua in care ne-am vazut; inainte de ziua ei de nastere. Apoi erau cateva desene demne de o tanara de 16 ani, iar in partea de jos a paginii erau cateva randuri despre intalnirea noastra. Ea ii spunea jurnalului ca a furat un ban de la mine. A vrut ca acesta sa ramana ca ultima dorinta a ei… si sa il pastreze. Care era dorinta? Voia sa se casatoreasca cu cineva ca baiatul care a scos-o la prima ei intalnire. Mai era o bucata de scotch lipita intr-un colt, dovada ca un banut statuse lipit acolo o lunga perioada de timp.

Citește și:

Cu lacrimi in ochi, ea mi-a spus: “Imi multumesc pentru ca ai facut ca dorinta mea sa devina realitate.” In acel moment am izbucnit in plans.

sursa material si imagine: Quora, Mat-Kyne

foto prima pagina: kak2s, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.