Setari Cookie-uri

Ce vrea cu adevarat o femeie de la un barbat?

Aceasta poveste este pentru femeile care uita cat de importante sunt si pentru barbatii care sunt suficient de barbati pentru a intelege.

Intr-o scurta conversatie, un barbat a intrebat femeia cu care se intalnea:

“Ce vrei cu adevarat de la un barbat? Ce fel de barbat cauti ca partener de viata?”

Ea s-a asezat linistita pe o banca uitandu-se direct in ochii lui, apoi l-a intrebat: “Chiar vrei cu adevarat sa afli asta?”

Fara sa clipeasca el a raspuns: “DA”

“Ca femeie in aceasta zi la si cu aceasta varsta simt ca sunt nevoita sa intreb un barbat CE POTI FACE PENTRU MINE SI EU NU POT FACE? Imi platesc singura facturiile. Ma ocup de treburile casnice fara ajutorul unei anumite persoane. Asadar, sunt in pozitia de a intrebat CE POTI PUNE PE MASA?”

Barbatul se uita la ea. In mod clar el a crezut ca ea se referea la bani. Insa apoi femeia l-a corectat repede si a marturisit:

“Nu ma refer la bani. Nu ma intereseaza aceasta parte, ma pot intretine si singura. Am nevoie de ceva mai mult. Am nevoie de un om care cauta excelenta in fiecare aspect al vietii.”

Citește și:

El s-a lasat pe scaun, si-a pus bratele unul peste celalalt si a rugat-o sa ii explice.

“Am nevoie de cineva cu care sa pot tine o conversatie si care imi poate da sfaturi in momente dificile. Nu am nevoie de un om simplu. Am nevoie de cineva care este spiritual si are o credinta… Am nevoie de cineva care castiga bine pentru ca nu vreau sa devina o povara financiara. am nevoie de cineva care este suficient de sensibil pentru a intelege prin ce trec ca femeie. Am nevoie de cineva puternic, suficient sa ma tina cu picioarele pe pamant. Am nevoie de cineva cu integritate, care accepta o relatie serioasa. Minciunile si jocurile nu sunt pentru mine… sau pentru un barbat puternic. Am nevoie de cineva care sa isi doreasca o familie. Am nevoie de cineva pe care sa il pot respecta.

Pentru a avea incredere in cineva, trebuie sa il respecti. Nu ma pot darui unui om care nu are grija de ale sale.

Citește și:

Si, apropo, eu nu caut… EL MA VA GASI. El se va recunoaste in mine. Nu va putea explica acea legatura, insa va fi mereu atras de mine. Dumnezeu a facut femeia pentru a fi de ajutor barbatului. Eu nu pot ajuta un barbat daca el nu se poate ajuta. “

Dupa ce a terminat de vorbit, femeia s-a uitat la barbatul cu care era. Era nedumerit, se uita cu ochii mari fix la ea.

El: “Ceri foarte multe”

Ea: “Valorez foarte mult.”

foto prima pagina: Oleg Baliuk, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.