Setari Cookie-uri

Ultima scrisoare a lui Steve Jobs

Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima. Timpul tau este limitat, asa ca nu il pierde traind viata altcuiva. Nu lasa zgomotul opiniilor altora sa iti inabuse vocea interioara.

Am ajuns pe culmile succesului in lume afacerilor. In ochii altora, viata mea este un simbol al succesului. Cu toate acestea, in afara de locul de munca, am putina bucurie. In cele din urma, bogatia este doar un fapt de viata cu care m-am obisnuit.

In acest moment, zacand pe patul de spital si reamintindu-mi toata viata mea, imi dau seama ca toata recunoasterea si toata avutia cu care m-am mandrit atat de mult au palit si au devenit lipsite de sens in fata mortii iminente.

In intuneric, ma uit la luminile verzi ale acestor aparate care ma tin in viata si aud zumzetul sunetelor mecanice…. Acum pot sa simt respiratia Zeului Mortii apropiindu-se de mine.

Acum stiu… cand am acumulat suficienta avere pentru a ne bucura de ea tot restul vietii, ar trebui sa ne concentram pe alte aspecte ale vietii… aspecte reale, care nu au nicio legatura cu banii… Exista ceva mult mai important decat banii!

Citește și:

Poate relatiile, poate arta… poate un vis din vremurile trecute…

Fuga non stop dupa bani te va transforma intr-o persoana fara suflet… la fel cum m-a transformat si pe mine.

Dumnezeu ne-a dat simturile pentru a simti iubirea din inimile celorlalti, nu iluziile aduse de avere. Banii pe care i-am strans intreaga viata nu ii pot lua cu mine in mormant. Ce pot lua cu mine sunt amintirile create alaturi de cei dragi, de familie, de copii, de prieteni. Asta este adevarata bogatie care trebuie sa ne insoteasca in viata, oferindu-ne puterea si lumina de a merge mai departe pe drumul nostru.

Dragostea poate calatori mii de kilometri. Viata nu are nicio limima. Du-te acolo unde vrei sa mergi.

Atinge punctul pe care vrei sa il atingi. Totul depinde de tine, viitorul este in mainile tale.

Care este cel mai scump pat din lume? – Patul de bolnav.

Citește și:

Poti angaja pe cineva sa conduca masina pentru tine, sa faca bani pentru tine, dar nu poti cumpara pe nimeni sa suporte boala pentru tine. Lucrurile materiale pierdute pot fi gasite… dar exista un lucru care nu poate fi gasit atunci cand este pierdut – VIATA.

Atunci cand o persoana merge in sala de operatie, isi va da seama ca exista o carte pe care trebuie sa o termine de citit: “Cartea Vietii Sanatoase”.

Indiferent de etapa de viata in care suntem in acest moment, cu timpul, ne vom confrunta cu ziua in care cortina va cobori….

Pretuieste dragostea pentru familia ta, dragostea pentru partenerul tau, dragostea pentru prieteni…

Pretuieste-te pe TINE! Pretuieste-i pe cei din jurul tau.

foto prima pagina: Apple.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.