Setari Cookie-uri

Adauga o lingura de miere peste galbenus. Ce urmeaza? Toate trebuie sa incercam ASTA

Un truc foarte simplu si ieftin pe care il putem incerca toate acasa.

sursa articol: Cosanzene.ro

Ne place sa credem ca fiecare femeie are cate un secret cand vine vorba despre ingrijirea parului. Bunica ne-a invatat ca gazul intareste radacina firului de par si te scapa de matreata, mama ne-a spus ca otetul folosit in apa de limpezit parul ofera stralucire pana si celui mai uscat fir de par… iar noi, ei bine, noi avem si noi secretul nostru… si vrem sa il impartasim cu voi: de mai bine de un an folosim o masca de par facuta in casa, din ingrediente naturale.

Beneficiile acestei masti de par:

– hidrateaza in profunzime;

– reface textura si reda elasticitatea firului de par;

– ajuta de descurcarea parului;

– intareste si chiar indreapta firul de par.

Ingredientele necesare: un galbenus de ou, o lingurita de miere, doua lingurite de ulei de masline, o lingurita de suc de lamaie.

Citește și:

Cum se aplica: mai intai impartim parul in patru sectiuni si aplicam masca pe fiecare sectiune, de la varfuri pana catre radacina firului de par. Prindem tot parul intr-un coc lejer si acoperim cu un prosop caldut (optional) pentru ca ingredientele sa patrunda mai bine in firul de par.

Lasam sa actioneze pentru cel putin o ora, dupa care clatim cu apa calduta (niciodata fierbinte) si continuam cu aplicarea samponului.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.