Setari Cookie-uri

Mesajul lui Jim Carrey pentru omenire iti poate schimba viata pentru totdeauna

Ne temem prea mult si iubim prea putin. Am devenit atat de atasati si de identificati cu fricile noastre, incat am uitat cum este iubirea adevarata.

Frica va juca un rol in viata ta, dar tu decizi cata importanta ii acorzi. Poti sa iti petreci o viata intreaga imaginandu-ti fantasme, temandu-te pentru viitor, dar tot ceea ce va exista vreodata este ceea ce se petrece acum aici, iar deciziile pe care le luam in acest moment sunt bazate pe Iubire sau Frica. Prea multi dintre noi isi aleg calea prin frica, deghizand-o in practicalitate. Ceea ce ne dorim cu adevarat pare imposibil de atins sau ridicol, asa ca nu indraznim sa cerem Universului sustinerea de care avem nevoie. Ceea ce vreau sa spun este ca eu sunt dovada! Puteti cere Universului toate aceste lucruri!

Ne temem prea mult si iubim prea putin. Am devenit atat de atasati si de identificati cu fricile noastre, incat am uitat cum este iubirea adevarata. Am uitat ca de fapt, sub toate aceste frici, indoieli si nesigurante, nu se afla decat iubire pura, neconditionata. Iubire de sine, iubire pentru cei din jurul nostru si iubire de viata.

Citește și:

Ne-am agatat de frica pentru un timp atat de indelungat, incat ne este greu sa ne amintim de acest adevar. Nu mai facem diferenta dintre ceea ce este real si ceea ce este o iluzie.

Indiferent cat de reale par toate fricile noastre, si indiferent cat de mult incearca mintea noastra sa isi impuna autenticitatea, adevarul este ca frica este doar o iluzie, o iluzie creata de mintea noastra, pe cand iubirea este singurul lucru care este cu adevarat real si este singurul lucru care conteaza.

In realitate, traim constant intre doua emotii: Frica si Iubire. Una este reala, pe cand cealalta nu este nimic altceva decat un produs al mintii noastre. In momentul in care alegem iubirea, frica dispare. Acesta este mesajul lui Jim Carrey care ne impartaseste secretul vietii sale, spunandu-ne: “Nu ai decat doua variante: iubire sau frica. Alege iubirea si nu lasa frica sa te intoarca impotriva sufletului tau jucaus.

Citește și:

foto prima pagina: Denis Makarenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.