Setari Cookie-uri

Am stiut ca ma insala. Dar tot m-am casatorit cu el. Voi sa nu faceti asta!

Stiam ca iubitul meu ma insala. Insa in momentul in care m-a cerut in casatorie, am acceptat sa ma marit cu el.

Cu luni inainte ca iubitul meu sa ma ceara de sotie, el mi-a dezvaluit ca mi-a fost infidel in ultimii patru ani de relatie. Am fost devastata – visul meu de a trai fericita alaturi de el pana la adanci batraneti s-a transformat in cel mai urat cosmar al meu in doar cateva secunde.

Imi amintesc acel moment foarte clar. Era o zi superba de vara si ma pregateam sa intru la dus… cand telefonul mi-a sunat. Sunetul vocii sale a trimis frisoane pe sira spinarii. Mi-a spus sa merg pana la el deoarece are sa imi spuna ceva important. Inima mea s-a scufundat in partea de jos a pieptului meu… am crezut ca are de gand sa anuleze nunta. Ce putea fi mai rau decat asta?

Cand am ajuns la el, m-a condus in dormitor si m-a asezat pe pat. M-am uitat la el cu indiferenta cand mi-a spus ca m-a inselat… lacrimi ii curgeau siroaie pe fata. M-am simtit amortita. Am avut incredere deplina in el in ultimii patru ani. I-am oferit sufletul meu.

Citește și:

Realitatea mea era spulberata, dar nu mi-a fost imposibil sa ma gandesc cum ar fi viata fara el. Localul pentru nunta era deja rezervat si parintii lui tocmai ne cumparasera casa de vis. Peste 250 de persoane confirmasera ca vin la nunta… si singurul lucru la care m-am putut gandi in acele momente a fost “Ce va crede toata lumea?”

Puteam sa simt durerea lui in timp ce se uita la mine si imi spunea ca trebuia sa stiu adevarul inainte de casatorie. M-am convins ca, din moment ce el a venit la mine si a fost sincer, nu s-ar putea intampla din nou… si inca am putea avea viata noastra de vis. Asadar, am decis sa nu spun nimanui… si am continuat cu pregatirile pentru nunta.

Daca as putea sa dau timpul inapoi, i-as spune fetei care statea in acea zi pe pat ca ea valoreaza mai mult… si merita mult mai mult.

In timp ce tatal meu mi-a luat mana sa ma conduca catre altar in ziua nuntii, fetita din mine a vrut sa se arunce in bratele lui si sa planga. M-am uitat in ochii lui si am vazut cat de mandru este; nu ii puteam frange inima.

Citește și:

Acesta a fost momentul in care am stiut ca voi pastra acest secret pentru totdeauna.

Dar la un an de la casatorie, sotul meu a facut-o din nou… si apoi din nou. Ma asteptam la lucrurile sa se indrepte intre noi si de fiecare data cand imi dadeam seama ca nimic nu se va schimba, o bucatica din mine parasea aceasta relatie. Patru ani mai tarziu, mi-am facut curaj si l-am parasit.

Am simtit un sentiment de mandrie in momentul in care am plecat, insa nu am mai avut nicio idee cine sunt cu adevarat. Plecand a fost doar inceputul… unele dintre cele mai dificile momente ale mele s-au intamplat pe parcursul urmatorilor sase ani, cand am incercat sa imi gasesc noua identitate si sa ma reindragostesc din nou de mine.

Ce as fi vrut sa stiu in acea perioada?

1. Teama de judecata si critica este nimic in comparatie cu fericirea ta;

2. Modul in care permiti sa fii tratata este o reflectare a cat de mult valorezi in ochii tai;

Citește și:

3. Nu este vorba despre ce ti-a facut, ci despre ce faci pentru a pune capat durerii;

4. Meriti ca un barbat sa lupte pentru tine.

sursa material: mindbodygreen.com

foto prima pagina: Monkey Business Images, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.