Setari Cookie-uri

Cinci pasi pentru planificarea sarbatorilor de Craciun alaturi de cei dragi

Sfaturi de luat in calcul atunci cand va pregatiti lista de cumparaturi pentru Sarbatorile de iarna.

comunicat de presa:

Da, mai este foarte putin pana la Craciun si, desi anul trecut v-ati propus ca anul acesta sa nu mai lasati totul pe ultimul moment, iata ca mai sunt doar cateva saptamani si sigur v-ati dat seama ca mai aveti o multime de lucruri de cumparat si de pregatit pentru sarbatorile de iarna.

Si pentru ca pe ultima suta de metri avem tendinta de a cheltui cat mai multi bani pe lucruri de care nu avem neaparata nevoie, a venit momentul sa ne asezam la masa cu cei dragi si sa creionam impreuna un plan de bataie prin care sa terminam cumparaturile de Craciun la timp si, sa ne asiguram ca nu vom intra in noul an cu datorii pentru cateva cheltuieli in plus.

Primul pas:

Stabiliti alaturi de cei dragi o zi in care sa puteti discuta toate planurile pe care le aveti de sarbatori. Da, faceti liste si planuri impreuna pentru a va asigura ca veti petrece momente frumoase alaturi de familie.

Citește și:

Pasul doi:

Pregatiti meniul de sarbatori impreuna. In felul acesta veti sti care sunt preferintele fiecarui membru al familiei si va veti asigura ca nimeni nu va sta suparat la masa de Craciun pentru ca nu si-a gasit mancarea preferata.

Pasul trei:

Lista de cumparaturi. Aici trebuie sa fiti cumpatati si sa nu cumparati lucruri de care nu aveti nevoie. Meniul stabilit la pasul doi va va ajuta sa cumparati strict ingredientele de care aveti nevoie pentru realizarea acestuia, nimic mai mult. Si pentru ca este mult mai distractiv sa mergeti la cumparaturi alaturi de familie. impartiti lista intre membrii familiei si asa veti termina cumparaturile intr-un timp mult mai scurt.

Pasul patru:

Lista de cadouri. Alaturi de familie stabiliti un buget pentru cadourile de Craciun de anul acesta. Bugetul nu trebuie sa fie unul mare, iar cadoul poate sa fie unul simbolic. Nu uitati, lucrurile mici sunt cele care ne fac fericiti. Iar daca va simtiti inspirat, puteti sa pregatiti un cadou handmade. Acestea sunt pline de personalitate si foarte apreciate, dar nu uitati sa va incadrati in bugetul stabilit.

Citește și:

Pasul cinci:

Tineti cont de bugetul stabilit pentru aceste sarbatori si nu uitati sa va distrati alaturi de cei dragi. Sarbatorile sunt acele momente in care avem alaturi de noi cele mai importante persoane din vietile noastre. Pastrati aceste momente mereu alaturi.

foto prima pagina: Anneka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.