Setari Cookie-uri

De ce are nevoie cu adevarat o mama?

Acesti fii i-au cumparat cadouri minunate mamei lor de Craciun. Raspunsul batranii?

Trei fii au plecat de acasa in momentul in care au terminat facultatea; au decis ca este timpul sa se descurce pe cont propriu. Ei au ajuns persoane importante, iar banii nu mai erau o problema, ci din contra - aveau foarte multi si nu stiau cum sa ii cheltuiasca.

De Craciun, cei trei barbati au decis sa trimita mamei lor cate un cadou frumos. In ziua ajunului, acestia s-au intalnit la un restaurant si au sarbatorit impreuna cu familiile lor.

Venind vorba de cadouri, primul fiu a spus:

"Eu i-am cumparat mamei o casa mare. Este chiar langa casa batraneasca, asa ca nu ii va lua foarte mult sa se mute in ea."

Al doilea a spus: "Eu i-am trimis o masina nou nouta cu tot cu sofer."

Al treilea a zambit si a spus: "Eu sunt mai tare decat voi. Va amintiti cum mama se bucura cand citea Biblia? Stiti ca acum nu mai vede asa bine, asa ca i-am trimis un papagal care recita intreaga biblie. Un preot a avut nevoie de 12 ani ca sa il invete, iar mama acum trebuie doar sa spuna capitolul si versetul, iar papagalul va recita tot."

Citește și:

La scurt timp dupa primirea cadourilor, mama a trimis trei scrisori de multumire, cu acelasi continut. Pe plicurile acestora era scris cu litere tremurande "Pentru cei trei fii ai mei".

"Dragii mei, v-am invatat bine in aceasta viata. Multumesc tare mult pentru cadourile minunate. Casa este atat de mare, inca uneori ajung sa ma pierd in ea. Din pacate eu am nevoie de o singura camera. Va multumesc si pentru masina, dar stiti ca in satul asta nu ai nevoie de o masina pentru a te deplasa. In plus, eu nu mai am pe nimeni... unde sa merg? Multumesc si pentru papagal, el imi tine de urat atunci cand ma simt trista.

Imi pare rau ca nu ati reusit sa ma vizitati nici anul acesta. Au trecut 5 ani de cand nu v-am mai vazut, nici nu stiu daca v-as mai recunoaste pe strada. Inteleg ca sunteti ocupati, insa poate ca de Paste aveti timp sa imi faceti o vizita scurta. Imi este tare dor de voi si am o singura dorinta: vreau sa va mai vad o data inainte de a pleca din aceasta lume.

Citește și:

Sa nu uitati ca va iubesc mai mult decat orice pe lumea asta."

Cei trei fii au fost foarte tristi dupa ce au citit aceste randuri scrise de mama lor si au decis ca de Paste sa mearga sa o viziteze. La o saptamana de la primirea scrisorii, ei au fost anuntati ca mama lor a decedat.

Morala: Indiferent de cat de ocupati sunteti, gasiti-va timp si mergeti sa va vizitati parintii. Pentru ei voi sunteti totul.

foto prima pagina: Khamidulin Sergey, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.